טיפול בויאפקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בויאפקס
    אבי
    26/07/2009

שלום רב
    אני בחור בן 29 בשנה האחרונה התחלתי טיפול בויאפקס
    ומאז עליתי במשקל 17 קילו
    בתחילה (5 קילו עלייה)פניתי אל הרופא המטפל והוא הודיע לי חד משמעית שזה לא תוצאה של הכדור,אם כי אולי התחלתי לאכול יותר
    מאחר והתברר לי כי אני ממשיך להשמין (לאחר 10 קילו)
    התחלתי לבקר את האוכל שאני אוכל והורדתי 20-30 אחוז מכמות האוכל
    אך לצערי עליתי עוד 7 קילו
    כיום אני כבר עם עודף משקל במגמת עלייה
    שאלתי האם ההשמנה נובעת כתוצאה של תאבון מוגבר
    או שיש משהו אחר בכדור שעלול להשפיע?
    אני רוצה לציין שמעולם לא היית לי נטיית השמנה
    תמיד היה לי תאבון מוגבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בויאפקס

הוספת תגובה

• מוזר מה שאתה מתאר..

טוקיו מאקי
    26/07/2009

ויפאקס נחשבת לתרופה בעלת תופעות לוואי מופחתות משמעותית בכל מה שנוגע להשמנה וירידה בחשק המיני!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה

לימור
    26/07/2009

ויפאקס באמת נחשבת לתרופה שמבחינת תופעות לוואי שלה במובן של השמנה וחשק מיני פחות משפיעה הייתי מיעצת לך לפנות לדיאטנית שתוכל להתאים לך תפריט מאוזן ולא לקצץ באוכל על דעת עצמך, לפעמים כשהגוף מקבל פחות אוכל הוא לא ממש מבין מה קורה ולכן אוגר את השומן שהוא מקבל. ולכן מה שצריך לעשות זה לאכול בצורה מאוזנת ונכונה וכמובן לא לוותר על התעמלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבי - יכול להיות שהבעיה היא באוכל

עירית
    26/07/2009

אני אישית משתמשת בויפאקס XR אחרי שסבלתי מאד מהשמנה בעקבות שימוש בתרופות רק עם תחילת השימוש בויפאקס הפסקתי לסבול מתופעת הלוואי הזו כיום אני מסתדרת נהדר עם הויפאקס שידועה אגב ביכולת שלה לא לגרום להשמנה אני הייתי מציעה לך לבדוק טוב טוב מה אתה טוכל וכמה וכמובן - פעילות גופנית , זה גם טוב למצברוח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בויאפקס

ד''ר אלונה גוברמן
    28/07/2009

לאבי שלום.עלייה במשקל מהתרופות נוגדי דיכאון וחרדה מאוד אינדיבידואלית. השמנה עם ויאפקס הינה תופעת לוואי מאוד נדירה. זה קורה מסיבות שונות: שינויים מטבוליים, עלייה במצב הרוח , גורמת לעליה בתיאבון וכו'.
    אין סיבה שלא תצליח לרדת במשקל. אחרי כחודש של הפסקה ההשפעה על התיאבון נפסקת. תפנה לדיאטנית ותעשה תוכנית של הרזייה. חשוב לעשות פעילות גופנית .
    בהצלחה
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו