להיתראות חיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיתראות חיים
    ליחושך
    28/07/2009

אין לי כוח יותר רק סבל ודיכאון אז מה נישאר אני הולך להיתראות עולם
    מחר אתם תידעו בייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להיתראות חיים

הוספת תגובה

• שלום לך

שימשית
    28/07/2009

חבל, אל תוותר. יש פתרונות. יש לך כוחות נפש שעדיין לא נוצלו. העניין שעדיין לא מצאת את הדלת אל האור, אינה אומרת שהיא לא קיימת. תאמין בקיומה. תבקש כל יום, כמה פעמים ביום, למצוא את הדלת הזאת. ואז יקרה פלא, משהו יכוון אותך לשם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: ליחושך

ד''ר אלונה גוברמן
    28/07/2009

שלום לך.
    במצבים של ייאוש ותסכול עמוק לעיתים קרובות אנשים מאבדים תקווה, מפסיקים להאמין שמצבם ישתפר לכן, שוקלים התאבדות כמוצא אחד ויחיד לשים קץ לסבל. חשוב שתבין שהסבל הוא זמני וחולף וניתן להתמודד איתו, ניתן להתגבר בעזרת הטיפול, אנשים סובבים וכו'. כדאי לשתף במחשבותיו עוד אנשים שקרובים לך. אני מקווה שהמאמץ המשותף יעזור לך לעבור את התקופה.
    תפנה לעזרה מקצועית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרף אליך

moche
    29/07/2009

גם לי נגמרו הכוחות , אבל אני לא מתאבד רק כי אני דתי ואסור לי אם לא כבר מזמןןןןןןןןןןןן לא הייתי פה, אני לא מציע לך להתאבד , כי אם זה לא מצליח , ברוב המקרים זה לא מצליח , תישאר נכה לכל החיים ותסבול הרבה , עצה טובה , תראה סרטים תצא תבלה אבל רק לא לקפוץ מהגג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו