מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון לאחר לידהאפרת28/07/2009
אני חושבת שאחותי בדיכאון לאחר לידה והיא לא מוכנה בשום פנים ואופן לא מוכנה ללכת לטיפול למרות כל נסיונות השיכנוע של כל המשפחה. היא אמנם אוכלת , מתפקדת בבית, מטפלת בתינוקת , אבל היא בחרדה לה וכמעט ולא יוצאת איתה לשום מקום. זו לידה ראשונה שלה. האם זה טבעי בלידה ראשונה או שזה באמת דיכאון אף אחד לא יכול לדעת כי היא לא מוכנה ללכת לטיפול ולא רוצה עזרה לא ממני ולא מאמא רק מבעלה. מה אפשר לעשות במקרה כזה . אין מצב שנוכל לשכנע אותה היא מאד עקשנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל
טוקיו מאקי29/07/2009זה כבר טוב שמבעלה היא כן מוכנה לקבל עזרה! אולי כדי לנסות להעביר לה את המסר דרך בעלה. שהוא ידבר איתה וינסה לשכנע אותה ללכת לטיפול. מעבר לכך, אין ספק בכלל שתינוק ראשון זה שוק גדול ולוקח זמן להתאפס. לפעמים גם כמה חודשים. הכי חשוב לא להזניח בין אם זה דיכאון ובין אם לא, כדאי וחשוב שתלך לרופא שיקבע מה מצבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון אחרי לידה
דניאל29/07/2009חשוב שתטפל בעצמה והתמיכה שלכם היא מאוד קריטית הפעם ניתן לטפל בזה וגם בצורה מאוד טובה אבל צריך לעשות את זה עכשיו אני גם מבין הנשים שחשו שמשהו לא בסדר איתי אחרי לידה. רק אחרי שהתחלתי טיפול בויפאקס התחלתי להרגיש שאני יכולה לאהוב את הקטנטנן שלי באמת בלי לראות בו גורם להרגשה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אפרת
ענבר ליסיצקי05/08/2009שלום אפרת.
ראשית מזל טוב על הלידה!
שנית רציתי לספר לך שבימים אלו אנו עובדים על סרט דוקומנטרי עבור ערוץ 2 שעוסק בתופעת ה"דכאון לאחר לילדה"
הסרט יעסוק במימדי התופעה (אחת לכל 6 נשים לוקות בדיכאון לידה ו-80% מהנשים חשות דכדוך עמוק אחרי הלידה), תסמיני התופעה ודרכי ההתמודדות, כאשר המטרה היא להעלות את הנושא למודעות, ולעזור לנשים צעירות אחרות להתמודד עם התחושות הקשות ועם זאת המאד נורמליות, שלאחר הלידה.
אנו מחפשים מישהי שמתמודדת עם קשיים לאחר הלידה ואשמח מאד לשוחח עם אחותך, כמובן בלי שום התחייבות מצידה.
שמי ענבר והטלפון שלי הוא
052-5911978
אשמח אם תצרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)