מאניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאניה
    דקלה
    31/07/2009

שלום,
    מהי מאניה דיספורית? מהם מאפייניה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאניה

הוספת תגובה

• כככגשגש'

אדווה
    01/08/2009

שלום ד"ר

אני רוצה לדעת אם המשבר שיש לי עכשיו בעקבות ארועים שקרו הוא רק דכאון היות והיה לי דכאון ואני מטופלת בציפרמיל כבר כמה שנים או שיש לי מניה דיפרסיה.

הכנסתי לי לראש שיש לי את זה ואיך יודעים אם זה דכאון או מניה? קראתי על המחלה והכנסתי לי לראש שיש לי אותה ואני רוצה לדעת עליה יותר.

מה זה מניה והיפומאניה?

תודה
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: רונית

ד''ר אלונה גוברמן
    01/08/2009

לרונית שלום. באתר של מיינד קליניק קיים חומר על הפרעות נפשיות כולל מאניה ודיכאון.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במידה וזה נכון...

תומר כ.
    04/08/2009

ולא סתם הכנסת לעצמך את זה לראש, אז כדאי שתשקלי את גאודון, בגלל שזו התרופה האנטיפסיכוטית היחידה שלא גורמת להשמנה. מכיוון שאת כבר מטופלת בתרופה אחרת, את יכולה לקבל את גאודון כחלק מסל התרופות בלי בעיה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו