התקפי חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה
    יעל
    30/08/2007

לפני כשנתיים ילדתי את בני והיה לי דכאון אחרי לידה, טופלתי תרופתית ומאז המצב היה נהדר. כבר יותר משנה שאיני נוטלת תרופות. ופתאום לפני כשבוע בהתחילו לי התקפי חרדה בהם אני מרגישה קושי לנשום, מחנק והזעה וכמו כן יש לי תחושה שאני מתנותקת מהמציאות. התחושות הללו מאוד דומות למה שהרגשתי לאחר הלידה. האם יתכן שהדכאון חזר? מדוע? האם יש צורך בטיפול תרופתי או שיש סיכוי שזה יחלוף כמו שהגיע? יש לציין שהתקופה האחרונה היתה מאוד לחוצה אצלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה

הוספת תגובה

• התקפי חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    30/08/2007

יעל שלום,
    יתכן והתקפי החרדה שאת חווה הם תוצאה של התקופה הלחוצה שאת עוברת. בתקופות של לחץ ומתח ניתן לעזר בתרופות ולהפסיקן כאשר המתח יחלוף. בנוסף, את יכולה לנסות לעקוב אחרי גירויים ספציפיים שגורמים להגברת המתח אצלך, לבדוק איזה מחשבות הגירוי מעורר ומה התגובה שלך למחשבות הללו. את יכולה לשנות את הרגשתך אם תנסי לשנות את היתייחסותך לאירועים המלחיצים.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו