חוסר שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר שינה
    אידית
    31/08/2007

מאחר ובעייתי המרכזית היא שאיני מצליחה להירדם וכשאני לוקחת משהו אלטרנטיבי ללילה סונטה נייט -ולריאן- כהמלצתך ,אני ישנה לכל היותר שעתיים שלוש במהלך 24 שעות , אני מפתחת סימני דיכאון וחוסר שקט שיעברו אם אירדם לפחות שש שעות ברצף משהו שלא חוויתי שנים האם אני צריכה להיעזר בפסיכיאטר אחר הייתי השבוע אצל האחת שרוצה שאקח רמורן אני לא מצליחה להפנים אני משערת שיתאים לי טיפול תרופתי אני ממש מתקשה לשכנע עצמי שטיפול כזה יענה על בעייתי אני פוחדת בתלות אני משוכנעת שבעיית חרדה ודיכאון יפתרו כשיאשן אנא הסבר לי מה עליי לעשות כך שאיכנס לשיגרת שינה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר שינה

הוספת תגובה

• חוסר שינה

ד''ר אירנה נתנאל
    31/08/2007

אידית לשום,

חוסר שינה הוא אחד הסימפטום של דיכאון. רמירון הינו טיפול תרופתי מצוין בדיכאון ומסייעה גם בהפרעת שינה. הייתי ממליצה לך להתגבר על המחסום הפסיכולוגי שמונע ממך לפנות בפסיכיאטר. לעיטים אנשים מנוהלים על ידי דעות מוטעות ופוחדים מסטיגמה או ממחשבה שרק משוגעים וחולים פונים לפסיכיאטר. אנשים אלה סובלים מאוד. לא כדאי לך להיות בינהם! אם לא מטפלים בדיכאון המצב הולך ומחמיר. לעומת זאת, טיפול נכון ובזמן תורם להקלה מהירה ומשמעותית במצב.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקור נוסף

אידית
    08/09/2007

ברשותך ד"ר הייתי אצל פסיאטר נוסף שהמליץ לי לקחת רבע כדור רמרון כדי שאירדם אני ישנה במקרה הטוב 4 שעות לרוב שעתיים כל לילה האם זה יוצר תלות האם יש תרופה אחרת שתעודד שינה וכך תופעת החרדה ואי השקט במהלך היום גם יעלמו אני מציקה לילדיי ובעלי שממש מודאגים מאיך שאני מציקה להם ולא רגועה בלשון המעטה בתיאור ההתנהלות שלי מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת שינה

ד''ר אירנה נתנאל
    08/09/2007

אידית שלום,

אני שמחה מאוד שעשית את הצעד החשוב כאשר פנית לרופא והתחלת לקחת רמירון.
    על כך כל הכבוד לך! רמירון איננו ממכר ולא מפתח תלות. הוא מטפל בסימפטמים של דיכאו ועוזר מאוד כאשר לא מצליחים להרדם. אין לך ממה לחשוש הוא כדור מצויין ועוזר מאוד בדרך כלל. אם תרגישי שרבע כדור לא עוזר לך תתיעצי עם הרפא. אפשר לעלות לחצי. שעתים לפני השינה. ייתכן ויעברו 2-4 שבועות עד שההשפעה תורגש במלואה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסיטל

אידית
    09/09/2007

בבקשה הסבר אחרון אני פשוט פוחדת מתרופות וחייבת להשתכנע בחשיבות היום הרופא חזר והמליץ על רסיטל לאחר שהפסיכולוג שלי המליץ להיצמד להמלצת רופא המשפחה והוא המליץ על רסיטל אולם אני שואלת אני לא נרדמת היום האם תרופה זו תשפר את השינה שלי במקום הרמורן שטרם החלתי לקחת נו נו בבקשה איזה ישפר לי רסיטל או רמרון בלי לפתח תלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסיטל

ד''ר אירנה נתנאל
    09/09/2007

אידית שלום,
    אל תחששי לא רסיטל ולא רמירון לא מפתחות תלות. רמירון במיוחד משפרת שינה (בערב שעתים לפני שינה). ניתן גם לקחת את שני הכדורים יחד. בכל אופן תצמדי להמלצת הרופא המטפל.

תתחילי לקחת ותרגישי שיפור!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה טובה

אידית
    12/09/2007

והכי חשוב שנה מתוקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה טובה

אידית
    12/09/2007

והכי חשוב שנה מתוקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו