מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נראה לי שאני ממש זקוק לעזרהנילס אולגרסון09/08/2009
ביצעתי לאחרונה שלוש בדיקות איידס שיצאו שליליות ומבחינת הרופאים בנושא הזה הם כבר אמרו לי שאין לי מה לדאוג אבל הבעיה היא שאני נשארתי אם פחד וחרדה כ"כ קשים שהפכו אותי לשבר כלי. כבר שבועיים וחצי שאני לא אוכל כמו שצריך ולא לומד כמו שצריך ובעצם הלך לי כל הסמסטר הזה למרות שכבר זהו אני יודע שאין לי כלום זה נראה ממש לא הגיוני רוב האנשים באים עושים בדיקה והולכים הבייתה (בתקווה שמחים ומאושרים ) ולמה אני לא מסוגל לחזור לעצמי זה ממש מוזר בדקתי את עצמי עוד פעם ועוד פעם ועוד ואני לא מסוגל לישון טוב בלילה כבר 4 ימים לאחר הבדיקה האחרונה שבה הרופא אמר לי שהוא ממליץ על טיפול פסיכולוגי הייתי בפגישה ביום שישי אצל פסיכולוגית ולאותו יום הייתי רגוע יותר אבל לאחר יומיים הכל חזר בצורה יותר רצינית ועכשיו המעצבן הוא שאני כל פעם פוחד ממשהו אחר שקשור בבדיקות בקשר לזמן שהיה צריך לחכות אולי הייתי צריך לחכות יותר המחט של הרופא בזמן הבדיקה למרות שגם הרופא שלי אומר שכבר אין מה לדאוג גם הרופאות הנחמדות בפורום האיידס אומרות שאין מה לדאוג אבל אני לא מסוגל אני עדיין מודאג נורא מה לעשות כדי לצאת מזה הלימודים כבר הלכו אני רק לא רוצה להרוס יותר אנא חיזרו אלי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
שיר09/08/2009אור...יש לך חרדה, זה נכנס לך לראש יותר מדי. ואתה יכול לשלוט בזה, זה קשה אבל אפשרי. אני עם חרדות, אמנם אחרות אבל אני הולכת לטיפול התנהגותי קוגנטיבי שזה מאוד יעיל לחרדות וזה עובד. אתה עובד על החרדה באמצעות מחשבות חיוביות.
תהיה חזק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שאני ממש זקוק לעזרה
ד''ר אירנה נתנאל10/08/2009אור שלום,
טיפול תרופתי משולב עם פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) יכול מאוד לעזור. אני מאוד ממליצה לך לפנות להתיעצות פסיכיאטרית ולהתחיל טיפול תרופתי ללא דיחוי. בטיפול CBT קצר וממוקד אתה תלמד כלים שמאפשרים לך להמשיך את חייך ולימודיך. הטיפול המשולב של תרופות וCBT הוכיך את עצמו מבחינה קלינית ומחקרית כגישה הכי יעילה בהתמודדות עם חרדות.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)