לאלונה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאלונה...
    שיר
    09/08/2009

היי זו שיר..
    רציתי להתייעץ איתך, התחלתי כדור לוסטרל ביום רביעי בשילוב עם ציפרלקס. שניים וחצי ציפרלקס וחצי לוסטרל. יום חמישי התחלתי להרגיש מן שינוי...פתאום היה לי מצב רוח, אני מרגישה יותר טוב המצב רוח עלה...החרדות החלו להיעלם ואני פחות חוששת מהם. למרות שהיה לי מעט דכדוך אתמול וקצת היום אבל הרבה פחות מתמיד... (להזכירך..לקחתי ציפרלקס במשך שנתיים עד שהוא הפסיק להשפיע ולפני חודשיים העלתי לשני כדורים ולפני שלושה שבועות לשלושה כדורים). יכול להיות שהלוסטרל התחיל להשפיע אחרי יום אחד בלבד? יש סיכוי שרק עכשיו הציפרלקס משפיע? אני כ"כ בדילמה עכשיו שאני לא יודעת מה גרם לשינוי הזה. התייעצתי עם הפסיכיאטרית שאמרה לי שככל הנראה השיפור הוא מהציפרלקס ולהמשיך לקחת במינון של שניים ציפרלקס וחצי לוסטרל. נראה לך שאם הורדתי לשניים וחצי כדורים של ציפרלקס והתחלתי את הכדור החדש יחד אז המצב רוח ירד שוב? אני כל כך בדילמה. האם שניים וחצי ציפרלקס זה כמו 3 כדורים?ז"א...האם יש הבדל משמעותי?
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאלונה...

הוספת תגובה

• הודעה של: שיר

ד''ר אלונה גוברמן
    10/08/2009

לשיר שלום. אני שמחה שחל שינוי במצבך אחר תקופה כל כך קשה. התאמת הטיפול מאוד אינדיבידואלי. חשוב להיות במעקב של פסיכיאטר שמטפל בך. תמשיכי טיפול קוגניטיבי התנהגותי.
    לא להתייאש!
    תרגישי טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה!!!

שיר
    10/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו