מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יו-יורעות12/08/2009
התחלתי לקחת ציפרלקס 10 מ"ג לפני שבוע בדיוק עקב חרדה ודיכאון. אני בת 27. ביום השני הרגשתי טוב בערב. ואח"כ עברו עליי ימים קשים, בעיקר הבקרים הם הכי קשים מהבחינה הדכאונית (אין לי כוח לצאת מהמיטה,וגם שם המרגש רע,אבל רע במיעוטו)ואז התחלתי לראות שיפור מיום ליום.ביום השלישי כבר יכולתי לתפקד מהשעה 5, אחר כך 4 וכו'. אתמול הרגשתי ממש טוב, ממש כמו בימים שלפני (לא מזמן) חשבתי שהנה הציפרלקס עושה את עבודתו. והיום? המרגש גרוע ממש כמו לפני שבוע... אני מיואשת.... אני יודעת שזה אמור לקחת זמן,אבל למה יום טוב ויום לא? אולי זאת לא התרופה בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רעות
ד''ר אלונה גוברמן12/08/2009שלום לך. ההשפעה של ציפרלקס מורגשת תוך שבוע עד שבועיים בממוצע. הטבה מלאה תיתכן תוך 4 עד 6 שבועות . ציפרלקס כדור מצויין מאוד יעיל. בכל החלמה קיימים עליות וירידות -זה דבק טיבעי. יש מעט מיקרים ,שבהם שימוש בציפרלקס בשלב הראשוני של הטיפול יכול להגביר את תחושת החרדה . במידה וקיים מרכיב של חרדה בתמונה קלינית, מומלץ להוסיף לטיפול תרופה מקבוצת בנזודיאזפינים (לדוגמה קסנקס) למשך תקופה קצרה. חשוב להיות במעקב של רופא מטפל.
תרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליו-יו שלום
16/08/2009עליך להמשיך ולנסות להתגבר על הדיכאון. שטיפול בדיכאון כולל חלק ביולוגי וחלק פסיכולוגי. על החלק הפסיכולוגי אפשר לעזור על ידי הזרמה רצונית של מחשבות מאזנות, של תכנון
היום, כך שלו נותנים לחשיבה השלילית, הפסימית, ה כ"כ אופיינית לדיכאון למשוך אותנו יותר מידי כלפי מאטה. אפשר גם לעלות את מינון הצ'פרלקס. תצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)