שוב אני אלונה, דפנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב אני אלונה, דפנה
    דפנה
    16/08/2009

חזרתי אלייך אלונה שוב בשאלות: כמו שאמרת קניתי את הספר בוחרים להרגיש טוב והתחלתי לקרוא אותו. הפסיכיאטרית שלי החליפה לי את הכדורים לויפאקס XL 150 מ"ג ובשבוע הראשון זה עזר לי פלאים, חשבתי שאני חוזרת לעצמי תוך שבועיים. כל כך שמחתי. נפגשתי עם הפסיכיאטרית וגם עם הרופא שלי וסיפרתי לה וכולנו שמחנו. לצערי הרב אחרי שבוע וחצי חזרתי שוב לאותה תקופה קשה, כבר שבועיים שאין לי מצב רוח ושוב חרדות (לא כמו שהיו בהתחלה). זה כל כך מעצבן, כל כך מעיק, כבר 3 חודשים עברו ועדיין הדיכאון נשאר, מה לעשות? זה מייאש. חופשת הלידה נגמרת עוד שבועיים ואני מקווה שלפחות זה יעזור קצת.
    אודה לך על תשובתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב אני אלונה, דפנה

הוספת תגובה

• שוב אני אלונה, דפנה

ד''ר אלונה גוברמן
    18/08/2009

לדפנה שלום. בכל החלמה יש עליות וירידות. אחרי עליה יכולה להיות נפילה קטנה, זה טיבעי .
    תמשיכי לנסות להתגבר על הדיכאון. טיפול בדיכאון כולל חלק ביולוגי וחלק פסיכולוגי.
    על החלק הפסיכולוגי אפשר לעזור על ידי הזרמה רצונית של מחשבות מאזנות, של תכנון
    היום, כך שלו נותנים לחשיבה השלילית, הפסימית, ה כ"כ אופיינית לדיכאון למשוך אותנו יותר מידי כלפי מאטה. אפשר גם לעלות את מינון של ויאפקס.
    תצליחי! לא להתאייש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו