מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 8 חודשים אחרי הפלה מלאכותיתשימרית16/08/2009
לפני כ-8 חודשים עברתי הפלה מלאכותית. אני סטודנטית ולא עובדת וחשבתי שיש לי את כל הסיבות המוצדקות לעשות זאת... היום, אחרי שעבר הזמן שבו התינוק היה כביכול אמור להיוולד אני מרגישה גועל עם עצמי, תחושת אשמה שלא עוברת... אני כל הזמן מדמיינת אותו או אותה אם היה או היתה בחיים שלי... חושבת איך הייתי קוראת לו או לה... המחשבה הזו מטריפה אותי..
אני לא ישנה כל כך טוב בלילה ולא טוב לי עם עצמי אני מרגישה שאני שונאת את עצמי יותר על מה שעשיתי.. אני רוצה לדעת אם אכן יש לי למה ללכת לרופא ולהתייעץ עמן או שזו תחושה שאמורה לעבור.. האם זה נורמלי שיירד החשק המיני? מה קורה לי?!? אני לא מה שהייתי קודם...
הייתי בחורה חייכנית, עודת, צוחקת, לומדת... ועכשיו אין לי חשק כבר לעשות כלום... אין לי כוח לעבוד, ללמוד- הציונים שלי ירדו... מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 8 חודשים אחרי הפלה מלאכותית
ד''ר אלונה גוברמן18/08/2009לשימרית שלום. על פני השטח ניראה לי שבמקרה שלך התערבות פסיכוליוגית יכולה להיות חיונית. יחד עם זאת יש לציין שחסרים פרטים אנמנסטיים חשובים ולכן קשה להגיע לאבחנה מדוייקת. על כל פנים המשכות הסימנים אשר תיארת, פגיעה בתפקוד, מישורים השונים לאורך הזמן גורמת לי לחשוב שכדי לפנות לאיבחון פסיכיאטרי מעמיק יותר , בין היתר לשקול טיפול תרופתי.
אשמח לענות על שאלות נוספות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)