דכאון , לקראת גיוס ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון , לקראת גיוס ..
    יוסי שם בדוי
    17/08/2009

אני לא יודע להסביר את התופעה הזאת אבל בתקופה האחרונה יותר ויותר חברים שלי מתגייסים
    ואני מתחיל לראות פחות אנשים , עוד מעט גם אני מתגייס ואני פשוט נכנס לדכאון מכל הקטע הזה של הצבא , אני לא יודע איך אני אצליח לסיים את השירות שלי ככה , אם אני במצב הזה לפני הגיוס , כשאני אתגייס אני לא יודע איך אני אשרוד שם... חוץ מזה כל הקטע הזה של לקום מוקדם כל הזמן
    כי אני כבר במשך שנה וחצי קם בלי הרגלי שינה , יכניסו אותי לעוד יותר דכאונות ..
    מה אני אעשה בבקשה עזרה אני לא רוצה להגיע למצב שאני מכריח את עצמי לצאת מצה"ל , זה פשוט הדבר האחרון שאני רוצה אני חייב לסיים את ה-3 שנים האלה .. :\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון , לקראת גיוס ..

הוספת תגובה

• דכאון , לקראת גיוס ..

ד''ר אלונה גוברמן
    18/08/2009

שלום לך.על מינת להתייחס למקרה ספציפי שלך חשוב לדעת איך תפקדת לפני הגיוס ובאיזה תחומים.
    באופן ככלי ,במקרים מסוג זה מאוד עוזרים גיבושים לפני הגיוס, בהם קיימת אפשרות להכיר יותר את עצמך במצבים שונים ,אשר תתמודד איתם בהיותך חייל. במידה וגיוס שלך קרוב אין מנוס מלפנות לפסיכיאטר או פסיכולוג לפי מקום מגורך.
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו