פחד מטיסות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מטיסות
    הילה
    17/08/2009

שלום רב,
    שמי הילה, בת 32, סובלת מחרדת טיסות. טסתי בעבר יחסית הרבה. בגיל צעיר יותר לא סבלתי מפחד אך בשנים האחרונות כן. לא יכולה להצביע על סיבה שגרמה לכך. לא חוויתי לשמחתי טיסה קשה. הפחד הוא מהכל. מחבלה למטוס, תקלה טכנית, אירוע טרור, מזג אויר- הכל.
    אני הולכת לפסיכולוגית ועובדת על הפאן הקוגנטיבי התנהגותי. יש לי טיסה ב- 3/9 וכבר עכשיו אני סובלת מהמחשבה שאצטרך לטוס. אי שקט. רעד. בחילות. וזה שבועיים וחצי לפני.
    האם לבטל? קיבלתי מהרופאה כדור וואבן - האם יש משהו חזק יותר? משהו שאני אהיה בטוחה שאשן איתו?
    תודה רבה,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מטיסות

הוספת תגובה

• פחד מטיסות

ד''ר אלונה גוברמן
    18/08/2009

שלום לך. לא ברור לי כמה זמן את בטיפול קוגניטיבי התנהגותי. אולי מוקדם לדבר על תוצאות. יש לציין שבדרך כלל טיפול הזה מאוד יעיל במצבים של חרדת טיסות. בכל מקרה (בקשר לטיפול תרופתי)יש להתייעץ עם פסיכיאטר המטפל.
    תצליחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

הילה
    28/08/2009

ראשית תודה על תשובתך. הבעייה היא שהטיסה בעוד מספר ימים והטיפול כבר לא יסייע הרבה. קיבלתי מרופאת משפחה את הוואבן כך שאני לא רואה צורך ללכת לפסיכיאטר.
    שאלה אחרונה- האם קלונקס חזק יותר מהוואבן? חברים שלי אמרו שלי שההשפעה שלו בגוף היא להרבה יותר זמן.
    שוב תודה,
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד טיסות

רונה
    09/11/2009

יוצא עכשיו סרט ששמו "חמש שעות מפריס" שמתעסק עם התמודדות פחד מטיסות
    כדאי לך ללכת לראות חוץ מזה שזה סרט מקסים...(-: תהני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו