השתחררתי מהצבא לפני שבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתחררתי מהצבא לפני שבוע
    לירז
    19/08/2009

ואני לא מוצאת את עצמי... אני לא בנאדם שיודע לשמור על קשר, בצבא הייתה מסגרת, היו חברות, נהנתי... רציתי קבע אבל בגלל שהמפקד לא ידע להעריך אז לא הלך. אני בקושי יוצאת מהבית, אין לאן ואין עם מי. אני מתגעגעת לכולם ולהכל... אני אוהבת שיש עבודה, וכרגע אין לי כלום. לא יודעת לאיזה כיוון ללכת ומה לעשות עם עצמי... קל לי מאוד להתחיל לבכות, מה עושים?? :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתחררתי מהצבא לפני שבוע

הוספת תגובה

• השתחררתי מהצבא לפני שבוע

ד''ר אלונה גוברמן
    22/08/2009

לירז שלום,
    שינויים בחיים לעיתים קרובות מאוד מעוררים תחושות של לחץ, חרדה ולהופעת דיכאון. תגובות אלו הן טבעיות וניתן להתגבר עליהן. לא כדאי להיכנע ללחץ, חרדה ודיכאון. תמשיכי בדרכך,
    עם הזמן ותמיכה מתגברים על הקשיים ובסופו של דבר מתרגלים. תשתדלי עוד כאן לגוון את השגרה בחוויות נעימות גם אם לפעמים ללא חשק. כיוון שחלק גדול בתחושות הלא נעימות נובע ממחשבות ומהשיחות הפנימיות שלך עם עצמך כדאי לעשות ניתוח למחשבות שעוברות בראש. מענה מצויין לתהליך זה יכול לתת טיפול קוגניטיבי קצר וממוקד. במהלך הטיפול תרכשי מיומנויות לאזן מחשבות ובעקבות זה הרגשתך תשתפר.

מאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך!
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    תודה על פנייתך לפורום,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו