מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר אוניםנור22/08/2009
כל החיים שלי סבלתי מחרדות שיכולתי פחות או יותר להתמודד איתם.מלפני שנה החרדה התגברה בנוסף התחילו התקפי חרדה בממוצע של פעמיים שלוש בשבוע.טופלתי בלוריוון כדור פעמיים ביום.לפני 3 חודשים לפי המלצת הפסכיאטר התחלתי לקחת רסיטל חצי כדור ביום.לאחל שיפור משמעותי העליתי לכדור והתקפי החרדה וחוסר השקט התגבר.אז הפסכי' המליץ להמשיך עם חצי כדור.ניסיתיחודשיים ואין הקלה אז הפסקתי את הרסיטל והרופא המליץ להמשיך רק עם לוריוון ולדעתו תרופות אחרות לא יעזרו....אני מרגישה חוסר אונים נא עזרתכם כי עדין סובלת מחרדה קשה כל יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אמל
ד''ר אלונה גוברמן22/08/2009שלום לך,
צר לי על הרגשתך, שנה זו תקופה ארוכה של סבל. כדאי שתפני לפסיכיאטר (חוות דעת שנייה) כדי לקבל טיפול תרופתי מתאים.
המצב מראה, שבעצם אין לך כלים להתמודדות עצמית עם התקפי החרדה הנוכחים והעתידיים שיכולים להתעורר כתוצאה מטריגרים .אני מציעה לך ללמוד מיומנויות של התמודדות עצמית עם חרדות.
תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) וטיפול תרופתי משולב מאוד יעילים בהתמודדות עם מצבי דיכאון, חרדות .CBT- הינו טיפול קצר וממוקד שבמהלכו לומדים מיומנויות התמודדות בהווה וגם לטווח הארוך.
תרגישי טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)