אני כמעט בטוח שאני בדכאון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני כמעט בטוח שאני בדכאון...
    פלוני
    26/08/2009

שלום רב,
    אני בן 25 ולכאורה אין לי מה להיות בדיכאון: אני נראה טוב לטענת חבריי, בוגר אוניברסיטת תל-אביב, יש לי כסף, אני רווק וגר לבד עם כלב שהוא כמו אחי הקטן. ולאחרונה, וזו תקופה שמלווה אותי מעל לשבועיים אני מרגיש אפס מאופס. התסמינים אותם אני חווה: אני כבר לא הולך לחדר כושר כי אין לי את האנרגיות הנפשיות, אני אוכל כמו משוגע ומשמין, אין לי כוח אפילו לתחביבים שלי, כשאני שותה אלכוהול (פעם ב..) אני מגיע למצב שאחרי כמות אלכוהול מסוימת אני לא מפסיק ולמחרת אני לא זוכר כלום, אני מעשן חשיש כמה פעמים בשבוע, אני כל היום עצוב, אני מתרחק מחבריי וממשפחתי, אין לי כוח לדבר עם אף אחד בטלפון, אני לא מצליח להתרכז בעבודה, אני לא מצליח לקום בבוקר ואני רק מחפש לברוח.
    במקביל אני בטיפול כבר שנתיים אצל פסיכולוגית שאני נורא אוהב ולטענתה לא הגיע השלב בו היא ממליצה לי לגשת לפסיכיאטר אבל אני מרגיש נורא. נורא! נהייתי רגיש לכל הערה שאני מקבל ואני לוקח הכל קשה עם תחושת אכזבה עצמית ענקית וחוסר יכולת לעמוד בציפיות שלי מעצמי.
    אני לא יודע מה לעשות...
    נ.ב: רק לצורך הבהרה, אין לי ולא יהיו לי תחושות אובדניות.
    אני רוצה לדעת איך אני מתמודד מול עצמי ואיך אני מרים את עצמי מהרצפה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני כמעט בטוח שאני בדכאון...

ד''ר אירנה נתנאל
    27/08/2009

שלום לך,

כדי שתעלה את השאלות עם הפסיכולוגית שלך ותנסו ביחד למצוא דרכים לעזור לך.
    אני מצרפת לך כתבה שיכולה לעזור.

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5477

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו