אחרי שנים אני פשוט מוציא הכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שנים אני פשוט מוציא הכל
    אני
    27/08/2009

אני כיום בן 24 , בגיל בית ספר יסודי , עקב בעיות משקל סבלתי מנידוי חברתי
    מלבד חבר אחד או שניים לא היה לי למי לפנות
    בגיל החטיבה , משום מה נודתי בשנית , עקב העובדה ששיקרתי לחבריי החדשים על כל נושא על מנת למצוא חן בעינהם .

כיום אני אולי מבין שחלק מן העניין הוא באשמתי , כי הגעתי למסקנה שחלק מהאישיות דורשת צומת לב רבה (על אף שקיבלתי אותה הרבה בבית ) אבל להיות במרכז העניינים תמיד עמד בליבי כנושא מרכזי

אני כיום מדוכא , ללא מושג מדוע , אני עצלן , בלי חשק לצאת מהבית עקב פראנויות (עקב מכות שקיבלתי ללא שום סיבה מנערים ברחוב לפניי מספר שנים ) אני מבין שמה שאני מרגיש כרגע היא תחושה רציונלית ואינסטקטיבית , ולמען האמת כרגע לדעתי אני פשוט מתרץ לעצמי סיבות לא לצאת מהבית , אולי כחלק מפתרון שלא להתמודד עם העולם (אגב, אני בחור חסון והנערים קיבלו את המגיע להם באותו "קרב" ...ואיני אומר זאת בתור פיצוי או נחמה )

אני פשוט מדוכא...אולי זה בגנים של אבי הלום הקרוב, או בגלל הרגישות שמלווה אותו מניקות

איני יודע ...אני פשוט , עצלן , לא מצליח למצות את עצמי ...והכי גרוע, מדוכא
    אני מפחד לדבר עם איש מקצוע מסיבות מטופשות וגאוותניות ....

אין לי מושג מה לעשות : ( ...אני רוצה לחיות , פשוט לחיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי שנים אני פשוט מוציא הכל

28/08/2009

לאני שלום
    בפסיכולוגיה קוגניטיבית יש מושג שנקרה "תפיסות עצמיות". תפיסות עצמיות הינו מושג מאוד רחב אבל בסופו של דבר מה שאני חושב על עצמי קובע מה אני עושה ומה אני לא עושה. אתה מעלה על הכתב אוסף של תפיסות עצמיות מאוד שליליות ותבוסתניות! תעשה מאמץ למענך ותתחיל לעלות שאלות "מדוע שה חייב להיות ככה" אפילו עם יש משהו בגנים אדם יכול פסיכולוגית להשפיע על תפקוד בגנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו