מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה נפשית ?יעל04/09/2007
שלום דוקטור,
יש לי תחושה של כאב חזק / מחנק / כמו משהו תקוע לי בגרון כבר 5 חודשים , זה מאוד מפריע לי לתיפקוד יום יומי .
עשיתי בדיקות הבאות:
בדיקת א.א.ג - הכל תקין
בדיקת גסטרו- בקע קצר בסערפת
בדיקת CT - הכל תקין
בדיקת אולטרסאונד - הכל תקין
רנטגן - הכל תקין
בדיקות דם - הכל תקין
משטח גרון - תקין
מה זה יכול להיות ואיזה בדיקות לעשות עוד כדי לדעת איך לפתור את הביעה ?
זה מאוד מפחיד אותי כי כל הבדיקות שעשיתי הם תקינות חוץ מבקע סערפתי .
יכול להיות שזה ביעה נפשית? כי אני בכלל לא בלחץ....
תודה מראש על התשובה .
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה נפשית?
ד''ר אירנה נתנאל07/09/2007דנה שלום,
למה בדיוק את מתכוונת כשאת כותבת "מפריע לתפקוד". כיצד הדבר מפריע? איך הוא פוגע בתפקוד?
אשמח אם תוכלי לפרט יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
יעל13/09/2007היי
שלום דוקטור,
יאני מרגישה תחושה של כאב חזק כמו צריבה , אבל לא צרבת כאלו זה שורף / מחנק / כמו משהו תקוע לי בגרון .
וזה מפריעה לי כל הזמן זו הכוונה , אני כל הזמן עצבנית , בדרך כלל אני מאוד שמחה ומאושרת .
יש לי חיים מאוד רגועים אין איזה שהיא סיבה להיות לחוצה , אבל את מה שאני מרגישה זה מאוד מפריעה .
השאלה שלי אולי זה קשור למשהו פסיכולוגי , אני עשיתי את כל הבדיקות וכמעט הכל יצאה תקין , הרופא גסטרו אמר לי שזה סימפטומים של GLOBUS מה זה ?
תודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבות בגרון
ד''ר אירנה נתנאל13/09/2007דנה שלום,
סימפטום של GLOBUS זאת הרגשה כאילו יש גוש בגרון (על רקע נפשי). כיוון שאת שוללת מתחים בחייך ייתכן ויש לך פצע בגרון בגלל שנחתכת במזון קשה (טוסט)? תנסי למצוץ סוכריות דבש. פרויד היה אומר שיש לך משהו שאת נמנעת מלהגיד אותו, משהו "תקוע" שאת לא מצליחה "לבלוע" ולא "להקיא" (חוויה נפשית כלשהי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)