האם אני בדיכאון?? מה עובר עלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני בדיכאון?? מה עובר עלי
    לירז
    05/09/2007

אני בת 28 בשנתיים האחרונות אני מרגישה חוסר טעם לחיים כאלו אבדה לי התשוקה לחיים אם זאת אני מנהלת סדר יום רגיל הולכת לעבודה יוצאת לבלות גם כשלא בא לי ממש בכל זמן שאני נמצאת עם חברים אני נוטה להסתגר בקושי מחייכת ולא ממש בא לעשות כלום חוץ מלישון או לרבוץ סתם ככה במיטה אין שבוע אחד שאני לא חולה במשהו או כאבי בטן או מיגרנות כל שבוע יש לי משהו אחר
    אני מרגישה שמשהו לא תקין אצלי אני נוטה לבכות לפעמים ויודעת שמשהו נפשי עובר עלי
    ואיני מבינה למה זה קורה יש לי חברות יש לי עבודה הורים ומשפחה שמאוד אוהבים למה זה קורה מה עובר עליי??
    האם אני בדיכאון?? מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיכאון?

ד''ר אירנה נתנאל
    05/09/2007

לירז שלום,

את סובלת כבר שנתיים זאת תקופה ארוכה מאוד. את מנהלת סדר יום רגיל, חיי חברה ויש לך משפחה תומכת. כל אלה משאבים מצוינים כדי להתמודד עם ההרגשה השלילית שמלווה אותך לאורך התקופה. את זקוקה להדרכה והכוונה כדי להתגבר. טיפול בגישת CBT מסייעה לברר את הסיבות לרגשות השליים ומציע דרכים להשתחרר מהם.
    אירועים מסוימים מעוררים אצלנו מחשבות שמשפיעות על הרגשה. נסי להבין איזה סוג של מחשבות יוצרות רגשות שליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו