דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    סיגל
    03/09/2009

שלום רב
    שמי סיגל אני בת 34 עובדת כסייעת בגן ילדים מתחילת שנת הלימודים יש לי הרגשה מאוד לא טובה של דיכאון קל אין לי חשק ללכת לעבודה למרות שאני מאוד אוהבת את העבודה שלי. מדי פעם יש לי גם לחצים בבטן . יש לי פחד שחלילה יקרה משהו כי אני שומעת בזמן האחרון המון דברים שקורים לילדים . אני רק מחכה שיסתיים היום כדי ללכת הבית אבל גם בבית התחושה אינה עוברת .
    קשה לי מאוד בתיפקוד היום יום מה ניתן לעשות .
    בתודה מראש סיגל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• הודעה של: סיגל

ד''ר אלונה גוברמן
    03/09/2009

לסיגל שלום. האם פנית עם כל השאלות לפסיכיאטרית או לפסיכילוג? נדרשת בחינה מעמיקה על מנת להגיע לאבחנה .
    את יכולה לנסות גם טיפול קוגניטיבי שמאוד יכול לסייע עם מחשבות שליליות שלעיתים קרובות הם הבסיס לדיכאון. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) יכול לעזור לך לפתח שליטה בסימפטומים של דיכאון. הייתי מציעה לך מספר מפגשים של טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) במהלכו תלמד כלים ומיומנויות שליטה בדיכאון בהווה וגם לטווך הארוך.
    פעילות פיזית ודברים שיגרמו לך להרגיש יותר בשליטה מאוד יכולים לסייע. אבל צריך לעשות אבחנה נכונה לדיכאון.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו