מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדת ליפול לדיכאוןמיה06/09/2007
שלום,
שמי מיה בת 28 נפרדתי מבן זוגי אחרי 7 שנים שהיינו ביחד, אני לא מכירה שום דבר אחר מלבדו, התרגלתי אליו מאוד ועכשיו אני קמה למציאות שונה , המציאות הזאת מתנפצת לי בפנים ,הוא הבטיח לי עולם ומלואו ובסוף גיליתי כמה הוא מתוסבך עם עצמו, מה שכואב לי זה הידיעה שסתם נתתי מעצמי כל כך הרבה שנים לגבר שלא הייתי צריכה לתת , אני מסתכלת על החיים שלי היום ואומרת הם היו יכולים להיות יותר טובים , אני נסחפתי למערבולת של כל כך הרבה שנים ולחינם , אני נמצאת במצב שאני שותה אלכוהול כל יום כדי להרגיש יותר טוב אבל ההרגשה הזאת של המועקה בלב לא חולפת , זאת תחושה של אבן גדולה שנמצאת בלב ולא נותנת לנשום , בשבועיים האחרונים אני פשוט אספתי את עצמי לקום מהמיטה בבוקר וללכת ללימודים ובימים שלא אספתי את עצמי ישבתי בבית ולא רציתי שיגיע ערב כי הרגשה שעוד יום נעלם בלי כלום זה הרגשה לא טובה במיוחד שגם בלילה אני לא ישנה טוב ורק אלכוהול מרדים אותי לכמה שעות .
אני מפחדת שאני לא יצא מהמצב הזה ושזה רק יחמיר , התחושות והמועקות שאני עוברת לא חולפים .
בבקשה תנו לי עצה אבל אל תפנו אותי לפסיכולוג .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה מחבר
ד''ר אירנה נתנאל07/09/2007מיה שלום,
צר לי על מה שאת מרגישה! 7 שנים תקופה ארוכה, היית סך הכל בת 21 שהכרתם ואולי אז לא ייחסת מספיק חשיבות לצדדים השליליים של בן זוגך או אולי בכל זאת לא היה לך כל כך רע איתו שהחזקת מעמד 7 שנים. מהפרידה הזאת כדאי להפיק לקחים חשובים עבורך לעתיד בקשר לבחירות שלך. איך זה שעד גיל 21 לא הכרת דבר מלבדו? במקום לרחם על עצמך שבזבזת עליו את השנים היפות שלך תחשבי, אולי בכל זאת הרווחת משהו? אולי בכל זאת הוא עשה עבורך משהו? בנוסף, כדי לא ליפול לדיכאון כדאי שתצאי, תבלי, תכירי גברים חדשים (אפילו אם זה סתם סטוצים). תהליך התאוששות מהקשר הוא טבעי ומלווה בכאב, כעס, רגשות אשם, בדידות, חוסר תקווה ואף תחושה שלאבל. את תתאוששי והדבר יקח זמן, חשוב שתהליך ההתאוששות לא ישאיר בך יותר מידי צלקות. את עלולה לחוש סימפטומים של דיכאון שימשכו עד מספר חודשים וזה גם נורמלי למצבך. אם לאחר חודשיים - שלוש תרגישי שאת לא יוצאת מזה בכוחות עצמך - תפני ללא דיחוי לעזרה מקצועית.
התרופה הכי טובה - הכרויות חדשות וכמה שיותר לצאת לבלות.
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)