שאלה לגבי רמוטיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי רמוטיב
    קרן
    13/09/2009

שלום רב,

האם רמוטיב נחשבת לתרופה חלשה יותר מתרופות מקבוצת ה-SSRI?

אני נוטלת רמוטיב כמעט כשנה לאחר מספר התקפי חרדה. עד היום, עדיין ישנם ימים שאני לא חשה בטוב.

הייתכן ואם הייתי לוקחת כדור ממשפחת ה-SSRI לתקופה כזו ארוכה, הייתי מרגישה טוב יותר היום?

תודה,

קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי רמוטיב

הוספת תגובה

• שאלה לגבי רמוטיב

ד''ר אלונה גוברמן
    15/09/2009

לקרן שלום. מחקרים קליניים מבוקרים, אקראיים וכפולי סמיות השוו את יעילות ההיפריקום לנוגדי דיכאון אחרים, כגון: ציטאלופראם, פארוקסטין, אימיפראמין, אמיטריפטילין, ופלואוקסטין. מחקרים אלו הראו כי תמציות ההיפריקום שוות ביעילותן לנוגדי הדיכאון האחרים בטיפול בדיכאון קל עד בינוני.
    ביעילותן לנוגדי הדיכאון האחרים בטיפול בדיכאון קל עד בינוני. בטיפול בדיכאון קשה עדיין אין מספיק הוכחות ליעילות ההיפריקום. בנוסף לכך, להיפריקום היו פחות תופעות לוואי בהשוואה לתרופות האחרות.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי רמוטיב

קרן
    16/09/2009

האם רמוטיב אמור גם לטפל בחרדה?

תודה,
    קרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו