מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הציפרלקס לא עוזרלימור14/09/2009
לאחר שנתיים שלקחתי ציפרלקס בעקבות חרדות ודיכאון שעבד מצויין עשיתי הפסקה של חודש וחזרתי מייד לתרופה הפעם לא נראה לי שעובד במשך חודש אני עם מינון של כדור וחצי סה"כ חודשיים לפני עם כדור אחד. החרדות קיימות דפיקות לב חוסר תיאבון מוחלט שמשתפר קצת בערב ואז אני מכניסה משהו קטן לפה אני שורדת מיום ליום מנסה אולי גם הפעם יעזור אבל מאוד קשה
יש לי כמה שאלות
האם כדאי להמשיך לעלות ל 20 יכול להיות שיהי שיפור?
אם מחליפים תרופה מה התרופה המקובלת אם ציפרלקס לא עוזר ואיך עושים את ההחלפה
רוצה להרגיש טוב נמאס לי בבוקר לקום עם בחילות וחוסר אנרגיה ותיאבון
למה יש את החוסר תיאבון הזה? אני בחרדות רק מזה שהכדור הפעם לא עוזר ואין לי כח להתחיל לעשות ניסיונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הציפרלקס לא עוזר
ד''ר אלונה גוברמן16/09/2009לימור שלום.בעבר ציפרלקס עזר לך והרגשת הטבה משמעותית במצבך, כאשר הפסקת את הטיפול התופעות חזרו. ציפרלקס הוא כדור מצוין, לא מפתח תלות ולא ממכר, ניתן לעזר בו לתקופות ממושכות ללא שום חשש. עשית טוב שחזרת לכדור. את אמורה שוב להרגיש שיפור אך הפעם תתמידי ואל תפסיקי.
יכול להיות שצריך להיעלות מינון של ציפרלקס.
בנוסף, הייתי מציעה לך לעבוד טיפול קוגניטיבי - התנהגותי (קבוצתי או אישי) בדיכאון כדי לרכוש כלים של שליטה בדיכאון שיעזרו לך לטווח ארוך במידה ושוב תחליטי להפסיק כדורים.
תרגישי טוב,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)