האם קלונקס או תרופה אחרת יעילה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם קלונקס או תרופה אחרת יעילה ?
    דנית
    15/09/2009

קראתי מאמר של פרופ יורם יובל על שני סוגי חרדה ( באתר פסיעכולוגיה עברית) והבנתי חד משמעית שהתקפי החרדה שלי הם מסוג 2 חרדה דיכאונית. אני לא רוצה לחזור לקחת SSRI ובחרתי בקלונקס כדי לתפקד ברמה בסיסית. הוא אומר שזה לר=א מתאים למה שהוא מגדיר מנגון ה"בהלה" שהוא הדפוק אצלי ואכן התוצאות חלקיות. אני מרגישה די מסוממת אבל לא מאוזנת.
    האם יש תרופה שאני יכולה לקחת במיידי (לא כמו ציפרלקס או סרוקסט לטווח ארוך) שתהיה מתאימה יותר לימים הקרובים שבהם אני במצב חברתי קשה (בלי חבר שלי)?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני ממליצה על דיפרסון

מימי לוין
    15/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    16/09/2009

דנית שלום,

לצערי, אין תרופות פלא וקיצורי דרך. התמודדות עם חרדות דורשת תהליך של עבודה עצמית. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) משולב עם ביופידבק יכול מאוד לעזור לך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו