דיכאון בחג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון בחג
    עמוס
    09/09/2007

שלום. אני באמצע שנות הארבעים לחיי, גרוש +2. הגירושים ארעו לפני קרוב לעשור ומאז הספקתי למצוא בת זוג חדשה, אולם גם קשר זה נגמר לפני פחות משנה. בזמן האחרון מתחיל להיות לי קשה יותר ויותר, הילדים מתרחקים ממני ומצדדים באמא שלהם, אין לי בת זוג והחברים והאחים שלי נמצאים במסגרת זוגית יציבה. בתקופת החגים אני מרגיש יותר בודד, את חג הפסח האחרון עשיתי אצל אחי. יש לו המון כוונות טובות אבל אני עדיין מרגיש כמקרה סעד רגשי (מה שלא רחוק כ"כ מהאמת) ואני לא מעוניין להיות בסטטוס כזה גם בחג הקרוב, כך שדחיתי הזמנות מצד המשפחה הקרובה. הילדים שלי יהיו עם גרושתי ואני, כך נראה, עומד להיות לגמרי לבד, וכבר מתחיל לחוש דיכאון. אני ממש מבועת מהחג ואין לי למי לפנות או מה לעשות. אודה לכם אם תוכלו לעוץ לי עצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון בחג

הוספת תגובה

• דיכאון בחג

ד''ר אירנה נתנאל
    09/09/2007

עמוס שלום,

עצוב לי על בדידודך בחג ויחד עם זאת לא ברור למה סרבת להזמנת המשפחה? האם גם הפעם כמו בפסח תוכל להיות עם האחים? למה אין לך חברים? למה כל כך הרבה זמן לא מצאת בת זוג? האם אתה עובד? כדאי שתחשוב איך בכל זאת אתה יכול להעסיק את עצמך במידה ותשאר לבד (ספרים, עיתונים, טלויזיה, סרטים להשכרה מבלוקבסטר וכו').

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו