מדוע סרוקסט גורם להשמנה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע סרוקסט גורם להשמנה?
    שיר
    09/09/2007

שלום רב ,אני בת 28 ואני נוטלת סרוקסט מזה שנה וחצי .במהלך השנה וחצי עליתי ב10 ק"ג.
    מאחר וגם בעבר הייתי נוהגת לאכול בתאבון (לפני תקופת הדיכאון) ולא הייתי משמינה כלל, מעניין אותי לדעת מדוע סרוקסט משמין- האם מערכת החילוף חומרים בגוף משתנה? - והאם יש טעם לעשות דיאטה או פשוט לחכות שאפסיק לחלוטין עם הכדורים והמצב יחזור לקדמותו?(כיום אני נוטלת רק 1/2 כדור , 5 פעמים בשבוע , כלומר אני מתחילה להפחית במינון ולנסות להפסיק להשתמש בכדור בהדרגה.)
    מחכה להתייחסות , המון תודה , שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדוע סרוקסט גורם להשמנה?

הוספת תגובה

• סרוקסט והשמנה

ד''ר אירנה נתנאל
    11/09/2007

העלייה במשקל קשורה לעליה בתיאבון ובכמיהה לפחמימות, ובהתאוששות
    מהמצב הדיכאוני. ניתן לעשות בקרה של כמות האוכל וכך לשמור על משקל
    תקין. אפשר לבנות דיאטה מתאימה או לעסוק בפעילות גופנית. אם למרות כל זה לא תצליחי לשמור על משקל תקין אפשר לשקול אופציה נוספת של החלפת התרופה באחרת- למשל פרוזק או רסיטל,
    אשר גורמות פחות לעליית תיאבון. לא מומלץ להפסיק טיפול תרופתי שבעזרתו הצלחת להפחית את מצבך הדיכאוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפתי לפלוטין

שוב השמנתי
    14/09/2007

ושוב ההשמנה חזרה. אני כמו יו יו במשקל.

הללואי שיפתחו כבר תרופות ללא השמנה.
    אמנם זה פוטר בעייה אבל מתחיל חדשה.

מה לעשות עם ההשמנה הזו?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנה

ד''ר אירנה נתנאל
    14/09/2007

ספורט ודיאטה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו