מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבוס צועק ואני בחרדות ..איציקו28/09/2009
שלום רב
אני סובל מדיכאון כבר שנים ומטופל כרגע בפרוזק 20 מ"ג ומידי פעם לוקח קלונקס 0.5 .
באופן כללי מאוד קשה לי במקומות עבודה ובעיקר כשיש בוסים עצבנים שצועקים.
לפני 3 שבועות התחלתי לעבוד במקום שהיה ניראה לי מאוד נחמד ואני אוהב את העבודה שם. אבל לבוס לפעמים יש התקפות עצבים כאלה שניראה שהוא לא שולט בהם ואז הוא מוציא את כל העצבים על מי שנימצא לידו. הוא נוזף בי על דברים שאני לא אשם בהם וליד אנשים וזה מאוד משפיל. לפעמים אני מרגיש ממש רע אחרי זה ולא מסוגל להמשיך לעבוד. ואחרי זה בבית אני "טוחן" את זה וחושב על זה הרבה מעבר לפרופורציה.
אני חייב לציין כמה דברים :
חוץ מהקטעים האלה הוא באמת בנאדם טוב
רוב הזמן אני עובד לבד ולא בא במגע איתו
העבודה חשובה לי כי אני לא עבדתי תקופה די ארוכה וצריך כסף
אשמח לשמוע דעתך
תודה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה רע כשצועקים עליך
מאיה ג.04/10/2009למרות שאתה צריך את העבודה, אתה לא צריך "לסבול" עלבון. אולי הצעקות גורמות לך להחרפה של מצבי הדיכאון. לפי דעתי, אתה חייב לתפוס שיחה ב-4 עניים עם הבוס שלך ולהציע לו ללמוד איך שולטים בכעסים. הכועסים מקצרים לעצמם את החיים. לא חייבים לקחת תרופות, אפשר ללמוד להירגע גם באצמעות הצלילים הדו שמיעתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איציק. כתוב לי
רוני חן15/10/2009אני גם סובלת מדיכאון.וכרגע לא מסוגלת לעבוד.אבל יש לך זכויות בביטוח לאומי לקבלת קצבת נכות אשר תכסה אותך גם במקרים שאינך מסוגל לעבוד.
מכיוון שגם אני סבלתי מאפיזודות דיכאוניות חוזרות.קבלתי קצבת נכות לצמיתה.של 4000 שח.
כאשר ארגיש טוב יותר בעזרת השם אצא לעבוד 5,6 שעות בשביל הנפש. קשה מאוד לתפקד .בלחץ במיוחד שהריכוז יורד...אז הנחמה היא קצבת הנכות ששויוה לשכר מעל המינימום במשק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)