חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    דיאנה
    30/09/2009

אני בת 25 ןהחרדות התחילו אצלי בגיל 17 וטופלתי בציפרלקס בהמשך חיי היו עו ד 2 התקפי חרדה שבהם גם לקחתי את כדורי הציפרלקס לתקופה קצרה והכדור עזר, לפני 5 חודשים התחלתי לקחת ציפרלקס 10 מ"ג שב-3 חודשים ראשונים לקחתי חצי כדור ופניתי לפסיכיאטר שלי ואמרתי לו שיש לי מו חוסר בטחון ברגליים וסחרחורת אז הוא הגדיל לי את המינו לכדור שלם,
    באמת התופעות נעלמו וכבר חשבתי דיי להפסיק את הטיפול ופתאום בשבוע האחרון שוב חזר לי החוסר בטחון ברגליים וקצת סחרחורת. האם הכדורים כבר לא מועילים לי?יש צורך להחליף כדור? ולמה זה קורה אחרי תקופה שכבר באמת היה טוב שוב המצב קצת חזר? האם זה יעבור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    02/10/2009

דיאנה שלום,

הגישה היעילה ביותר להתמודדות עם חרדה היא שילוב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). במהלך הטיפול CBT תלמדי כלים ומיומנויות של שליטה בסימפטומים של החרדה. כלים אלה יאפשרו לך למנוע חזרתיות של הסימפטומים לטווח הארוך. לא כדאי לסמוך רק על התרופה. מאוד מומלץ ללמוד כלים של שליטה עצמית בחרדות.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו