חרדות,עייפות וחוסר אנרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות,עייפות וחוסר אנרגיה
    קובי
    12/09/2007

אני בן 26 וסובל מחרדה חברתית קלה וגם לעיתים מהתקפי חרדה קלים בלבד שחולפים מהר.
    זה פחות מפריע לי כי למדתי לחיות עם זה.
    הבעיה מתחילה בזה שאני שנים ארוכות סובל מתחושה של עייפות,חולשה,כאילו גוש תקוע בגרון ולא נותן לי לקחת אויר,אין לי אנרגיה לצאת למקומות למרות שמצב הרוח תקין!
    התחושות שתיארתי קורות ב-80% מהזמן).
    אני לא יודע אם לקשר את זה לחרדה כי אין לי תחושה של פחד או משהו אבל בשל התופעות, איכות החיים גרועה. מצב הרוח תקין רוב הזמן,אין דיכאונות או עצב,תיאבון תקין ויש חשק מיני.
    ערכתי מספר פעמים בדיקות דם מקיפות כולל בלוטת התריס,B12 וברזל,לחץ דם ודופק והכל תקין.
    מה זה יכול להיות לעזאזל? אני לא רוצה לקחת אנטי-דיכאונים כי לא נראה לי שזה דיכאון אני מרגיש שזה כאילו משהו גופני לא תקין. מה עושים?קשה לי להאמין שכל התופעות האלה הן בגלל חרדה קלה...
    הלוואי שאמצא פתרון עם בוא השנה החדשה!
    תודה על הסבלנות ושנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדות,עייפות וחוסר אנרגיה

12/09/2007

לערן שלום ושנה טובה
    לפי הדברים שאתה כותב אתה שולל מצב של דכאום קליני אבל אתה מחזק את המחשבות סביב חרדה, יתכן חדרה חברתית ועוד. אתה יכול לחשוב על חרדה כמצב בו הגוף נמצה תחת לחץ "אטמוספרי" גבוה. כל דבר שאתה, או הסובל מחרבה, עושה צריך להתגבר קודם על מתח ומשקל גבוה שלא קיים בכלל במצב שאין בו חרדה. לכן הסובלים מחרדה כמעט תמיד מדווחים גם על עייפות גופנית. יתכן וטיפול פסיכולוגי מכוון לחרדה-ראה את המודעה של אירנה על טיפול קבוצתי לחרדה-יסייע לך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו