דאגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאגות
    DANIEL
    14/09/2007

היי לפני שנתיים קיימתי יחסי מין עם זונה בגלל דכאון ועומס ואי חשיבה רציונלית בעקבות לימודים מעיקים באונ חברה שזרקה אותי אחרי מספר שנים(היה לה בעיות של כאב ביחסי מין שערערו אותי אבל תמכתי בה ואהבתי אותה מאוד) בכל מקרה הארוע גרם לי לטראומה קשה אני בוכה כמעט מכל דבר משהו שלא מתאים לי כי אני אדם חזק אני גם אדם מבוגר יחסית בן 30 כמעט .......בכל מקרה הארוע ערער אותי גרם לי לחשוש ממחלות מין ואני מבצע בדיקות בצורה אינסופית חיי כבר אינם חיים הייתי בטיפול פסיכולוגי לקחתי כדורים לא עוזר כלום אני ממש ממש מרגיש מת מאז אפילו שמחת החיים המועטה שהייתה לי הפכה למשהו קודר לפעמים אפילו אני מתפלל למוות......מה לעשות???איך לחזור להיות הבנאדם שהייתי פעם?אני מתגעגע לעצמי איבדתי אפילו אותי אני מרגיש שאין לי כלום ושאין לי מה למכור לנשים בכלל אחרי המעשה הזה........ממש רע לי ..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאגות

הוספת תגובה

• דאגות

ד''ר אירנה נתנאל
    14/09/2007

שלום לך,

טיפול תרופתי משולב עם פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית מאוד יעיל בהתמודדות עם דאגות מהסוג שאתה מתאר. ביצוע בדיקות בצורה אין סופית לא תועיל לך אלא ההפך רק תחזק את החרדות שלך. אתה זקוק לעזרה מקצועית. טיפול ב CBT (תרפיה קוגניטיבית - התנהגותית) הוא טיפול קצר, ממוקד מטרה, לא יקר יחסית ומאוד יעיל.

חבל שתמשיך לסבול, כל החיים עוד לפניך!!!

אשמח לענות על שאלות נוספות
    תודה על פנייתך לפורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כבר לא יודע....

DANIEL
    16/09/2007

אני מרגיש שאין לי בשביל מה לחיות אין שום טיפול שיציל אותי מהמצב שלי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דאגות

ד''ר אירנה נתנאל
    16/09/2007

שלום לך,

נראה שאתה מאוד סובל, אתה מתקשה לתפקד מבחינה חברתית והחרדות פוגעות באיכות חייך. אם תצליח לגייס טיפה של אופטימיות ותפנה לטיפול מקצועי חייך ישתנו לטובה, אתה תרגיש שיפור תוך צמן קצר יחסית.

צר לי שאתה כל כך סובל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HI

DANIEL
    19/09/2007

היי שו כמו שכבר אמרתי לך אני כבר יותר משנה בטיפול וגם הייתי בטיפול תרופתי......כלום לא עוזר אני כל הזמן מודאג...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דאגות

ד''ר אירנה נתנאל
    19/09/2007

שלום לך,

תנסה לעשות רשימה של כל המצבים וכל הבדיקות שאתה מבצע, לדרג אותם מהמצבים הכי קלים עד לקשים ביותר (בדיקות שנובעות מדאגה הכי משמעותית). לאחר מכן במצבים שדיקות שהגדרת כקלים (שגורמים להכי פחות דאגה) נסה לשאול את עצמך "מה יקרה אם אוותר ולא אבדוק?" נסה להמנע מהבדיקות שהכי קל לבתר עליהן וכך תתקדם עד למצבים יותר מורכבים.

בהצלחה!

בברכה,
    אירנה נתנאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו