מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה מאוד מאוד עד אין סוףארי15/09/2007
בוקר טוב ,
עד עכשיו אף אחד לא טיפל בי , אני תמיד נכנסת לדיכאון קשה כמה ימים ויוצאת מזה אחר כך . בחיי לא חשבתי על ביקור פסיכיאטר וממש מפחדת מכך . ולכן משעשיתי הוא נעילת חדרי במפתח וזרקתו לחדר השני , ומנסה לאט לאט לצאת מזה - למרות שזאת הפעם הראשונה יותר קשהההה ! לא ? וחוץ מזה אני כששומעת את הקולות מרגישה שמקשיבה להם יות מדי בלי פחד אבל אחר כך כן אפחד ואעד , האם יש לך המלצה נוספת חוץ מהליכה לבה"ח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה מאוד מאוד עד אין סוף
ד''ר אירנה נתנאל15/09/2007שלום לך,
צר לי שאת מתמודדת עם מצבך לבד. ללא עזרה מקצועית מצבך עלול להחמיר עוד יותר. דיכאון ושמיעת קולות הן תופעות רציניות שמחייבות טיפול מקצועי. כדאי שתתגברי על חששותיך ותפני ליעוץ פסיכיאטרי.
מה שהופך את הקולות למפחידים זה הפרשנות שאת נותנת לקולות. אם את מתייחסת לתוכן הקולות ברצינות הם הופכים למפחידים ומטרידים. נסי לא להתייחס לקולות, לצמצם מהחשיבות שלהם או לשמוע מוזיקה, תתעלמי מהם כמו שמתעלמים מרעשים אחרים שמפריעים.
הכי חשוב שבכל זאת תגשי לרופא שיבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי הסיפור נגמר !!!
ארי15/09/2007ערב טוב ,
אוקי הסיפור נגמר או אפילו התחיל !!! לא ?
ישמשהו שהתקשר למשטרה ואמר להם שאני חושבת על התאבדות . וכן המשטרה התקשרה לי ובקשה ממני להגיע לתחנה תוך חצי שעה או שישלחו ניידת לבית . ולכן התקשרתי לחברתי שבאה וחלצה אותי והלכתי לתחנה ... מה אל תאמינו איך בקשו אותי , מה את שהתקוונת להתאבת ?! ואחרי כמה שאלות הלו קשורות לבעייה ( כמו :האם כתבת שאת רוצה להתאבד ? בת כמה את ? כמה אחים בבית ? ממה את מתפרנסת ? האם את לומת ? ואח"כ האם את מתכוונת להתאבד ...) . מה בחייכם האם אלא שאלות ששאולים לבנאדם שכן מתכוון להתאבד ???!!! וכשאמרתי שאני עשיתי את זה בצחוק אז שחררו אותי !!! מה הם חשבו שבדך זאת כן יצליחו להציל אותי , לא נורא לי !!! זה דווקה הורס אותי . ומי שכן מעוניין לעזור לי , לא בצורה הזאת , בבקשה ... מה חוקר תורן שאין לו ידע עם דברים כאלה יכול לעזור ?!!! ולמרות זה תודה לכל משנסה כן לעזור .............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)