או.סי.די

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• או.סי.די
    אורח
    13/10/2009

שלום. אני סובל מהמחלה הנל אבל התסמינים שלי שונים מכל מה שקראתי. לדוגמא- אני מפעיל דחפים שנלחמים בכל מה שספונטני ומדכאים אותו. לדוגמא- אני מדכא באופן כפייתית קורי שינה, ומגיע למצבים של חוסר שינה. אני מדכא את הרפלקס של הקיבה וסובל מבעייה של עצירות והשמנת יתר. אני מדכא תחושות, ומפריע לעצמי. קשה לי להסביר כי אני בעצמי לא מבין מה קורה אתי. טיפולים פסיכיטטריים לא עזרו ובחודשיים האחרונים חלה החמרה. אני אובד עצות. האם יש לכם דעה על מה שקורה לי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    או.סי.די

הוספת תגובה

• או.סי.די

ד''ר אירנה נתנאל
    14/10/2009

שלום לך,

לדעתי, כדאי שתפנה שוב לפסיכיאטר המטפל שמכיר אותך, דווח לו על ההחמרה ותנסו למצוא פתרון תרופתי. בנוסף, מומלץ מאוד לשלב טיפול תרופתי עם פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיתית (CBT). בטיפול CBT תוכל ללמוד כלים להתמודדות יעילה עם מצבך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

אורח
    14/10/2009

האם את מאמינה שטיפול פסיכולוגי יעיל במקרה הספציפי הזה? הבנתי שהוא מתאים לתסמינים פשוטים יותר כמו פחד מלכלוך וכיו"ב. בנוסף יש בעיה של עלות. זה נכון שפגישה בודדה עולה מאות שקלים? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו