דפיקות לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפיקות לב
    לימור
    15/10/2009

בעבר כבר התייעצתי לגבי תופעות לציפרלקס יש לציין שהנני נוטלת כבר חודשיים ציפרלקס לאחר תסמינים שחזרו לאחר נטילה של שנתיים שהיו מצוינות מאז ההפסקה בנוסף לתסמינים הרבים היו גם דפיקות לב כאמור חזרתי שוב, חודשיים עם ציפרלקס מתוכם חודש עם מינון של 20 מ"ג כל תופעות החרדות והדיכאון חלפו אבל נשארתי עם דפיקות לב לאורך כל היום באות והולכות שאני עסוקה פחות מורגשות אבל הן שם התחלתי טיפול בביו ]פידבק אצל פסיכולוגית הביו פידבק מראה שאני בתחום "הירוק" תחום השלווה אני דיי רגועה אבל מרגישה כל היום דפיקות לב שמציקות לי מאוד מה אפשר לעשות מעבר למה שאני עושה האם כדאי להחליף את הציפרלקס לתרופה שאולי תעלים לי את הדפיקות לב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפיקות לב

הוספת תגובה

• הודעה של: לימור

ד''ר אלונה גוברמן
    16/10/2009

ללימור שלום. דפיקות לב -זה עדיין ביטויים של חרדה. לפעמים צריך להתאים את המינון של התרופה. לפעמים צריך להחליף. תתייעצי עם הרופא.
    תרגישי טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו