מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה ופאניקהחיה20/10/2009
שלום,
לפני כשנה אובחנתי לאחר 3 פעמים יום אחרי יום במיון כסובלת מהתקפי חרדה ופאניקה.
לא הרגשתי דפיקות לב,זיעה סחרחורות וכל הדברים שאני קוראת עליהם במשך שנה.
מה שאני מרגישה זה הרגשה ביד ימין לפעמים גם שמאל וחצי פנים רדומות שאני אומרת רדומות אני מתכוונת שאני מסוגלת להזיז את היד ומרגישה את הפנים אך הרגשה מוזרה.
עשעתי סי.טי מוח ללא חומר ניגוד ולא מצאו כלום.
אני נוטלת בשנה האחרונה 10 מ"ג ציפרלקס ומיום כיפור האחרון הכל חזר פחד אינסופי שאני עומדת למות כמובן שגם בשנה שחלפה תמיד פחדתי למות.
לאחרונה שוב אני מרגישה את היד ואת הפנים,בקיצור עברתי המון רופאים ופסיכיאטרים ולא ממש קיבלתי תשובות שברורות לי.
לאחרונה קבעתי תור אצל נוירולוג בכיר בהדסה עין כרם אולי הוא יציל אותי ויענה לי על השאלות המטרידות אותי יום יום.
ניגשתי שוב השבוע לבית חולים ושם אמרו לי עוד הפעם לעבור סיטי מוח אך הפעם עם חומר ניגוד.
מה ההבדל בין סיטי עם חומר ניגוד לבין סיטי בלי חומר ניגוד? האם זה לא מסוכן לעבור אחרי שנה שוב סיטי מוח?
האם שמעתם כבר על התופעות שאני מרגישה ביד ופנים?
יש לציין שיש ימים או חודשים טובים ויש חודשים שאין לי חיים נורמאליים.
מה עושים?
תענו לי בבקשה על השאלות אולי סוףסוף אוכל למצוא פתרון ולהיות רגועה שאין לי כלום.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה ופאניקה
ד''ר אירנה נתנאל20/10/2009חיה שלום,
תופעות שאת מתארת אופייניות להתקפי חרדה ופאניקה. במצב כזה ביצוע בדיקות רפואיות מחזק ומנציח את ההפרעה. הדרך היעילה ביותר להתמודד עם המצב היא שילוב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT).
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)