בת 37

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 37
    נאוה
    17/09/2007

בארבעה חודשים האחרונים עברתי משבר שמלווה בבעיה בריאותית, וכתוצאה מזה סגרתי את העסק שלי, בעקבות המשבר נקלעתי לתקופה כלכלית מאוד קשה..יחד עם זאת מקבלת טיפולים,( נגרם לי פריצות דיסק בעמוד שידרה צווארי עם כאבים מאוד חזקים ביד עקב עבודה אינטנסיבית עם היד, סבלתי מכאבים מאוד חזקים וקיבלתי הרבה תרופות וזריקות כדי לשלול ניתוח).
    רוצה לציין שאני מעשנת חשיש מזה כ 15 שנים לא באופן רצוף אך בתקופה האחרונה שהייתי בחופש מחלה , הייתי צריכה להתמודד עם מצב נפשי מאוד קשה בעקבות המצב,
    אז הייתי מעשנת כל יום..לפני כמה ימים עישנתי יותר ממה שאני רגילה, ויחד עם זאת הייתי לוקחת כדורי שינה,
    אני יכולה לתאר לפי הבנתי שקרה לי התקף פסיכוזה שבו איבדתי קשר עם המציאות לכמה שעות, חרדה ולחץ . ראיית דברים שקרו לי בצורה לא מציאותית..גם הקאות, וחולשה..קושי הירדמות,
    וזה נמשך בצורה יותר קלה ביום למחרת, אבל עדייין הייתה לי חולשה, והרגשתי בראש ובמחשבות עדיין שאני לא בסדר עם עצמי.
    בדרך כלל אני מאוד אחראית ומפוכחת..ומה שקרה לי לא הייתה לי שום שליטה על מה שרץ לי בראש, וזה היה מאוד מפחיד ומבהיל..
    כרגע משתדלת לא לעשן יותר או פחות, מודעת לנזקים, מנסה להתמודד עם כל המצב שלי..
    רציתי לשאול אם אני צריכה ללכת לטיפול או לשיחות..
    וכיצד אני יכולה לעזור לעצמי..
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 37

הוספת תגובה

• טיפול נפשי

ד''ר אירנה נתנאל
    17/09/2007

נאווה שלום ותודה על פנייתך לפורום,

את עברת תקופה קשה של משבר ושינויי בחייך. בתקופות חיים קשות אנו זקוקים לעזרה ותמיכה של קרובים, חברים, משפחה. לעיתים נדרשת התערבותם של אנשי מקצוע כדי לעזור בהתמודדות. אלה הן דרכים לגיטימיות להתמודדות, אך ישנם אנשים שבתקופות קשות בחיים משתמשים באלכוהול או סמים כדי להרגיש טוב יותר. השפעתם של חומרים חימיים מעוררת תלות, התמכרות, עליה במינון של החומר ולאחר שהשפעת החומר חולפת האדם שוקע בדיכאון, חרדות יותר קשים וכך נוצר צורך מתמיד בחומר והאדם מוצא את עצמו במעגל קסמים בלתי פוסק.

טיפול תרופתי ושיחות יעזרו לך להתמודד עם כל מה שעובר עלך, ללא דיחוי פני לפסיכיאטר.

בברכה,
    אירנה נתנאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו