ירידות במצבי רוח ודיכיון עמוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידות במצבי רוח ודיכיון עמוק
    דנה
    22/10/2009

בני עבר לפני כמה שנים תאונת דרכים ואני נשארתי איתו בבית חולים במשך 3 שנים.כשחזרנו מבית חולים הרגשתי צורך להתרחק מאנשים התחלתי להתבודד וכל זמן שקוע בכל מיני מחשבות ולא משנה איפה אני בנהיגה, באוכל,במסיבה אני בתוך עצמי.ואין לי מצב רוח ולאחר מכן סמתי לבשאני כאלו מתה מבפנים .המצב של בני השתפר קצת אבל מצבי ממשיך להיות ככה.מרגישה מותשת ?כל גוף כואב במיוחד רגליים לא בא לי לצאת לקחתי רסיטל ?תרופה גרמה לי להתקררות מיני?לקחתי סיפרלקס התחילו כאבי ראש חזקים .הפסקתי עם כל תרופות ומצבי גרוע מיום ליום.מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: דנה

ד''ר אלונה גוברמן
    27/10/2009

שלום. לא ברור האם נבדקת עיי פסיכיאטר?כמה זמן או באיזה מינון נטלת רסיטל וציפרלקס?
    אינני יכולה להמליץ על תרופה מסויימת אף יש לציין שרסיטל וציפרלקס שייכות לקבוצת תרופות שיש לה מנגנון פעולה משותף. לכן יש לנסות התרופה השייכת לקבוצה אחרת (אפשרויות הן רבות).
    כמו כן ממליצה לשלב טיפול תרופתי עם פסיכוטרפיה התנהגותית קוגניטיבית.
    שילוב זה יכול להיות יעיל מאוד .
    תרגישי טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו