שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רועי
    27/10/2009

שלום אני בחור בן 25 נוטל 4 מ"ג ריספונד מצבי טוב והגעתי לאיזון אך נוצרה בעיה חדשה שהיא מפריעה לתיפקוד שלי הבעיה היא שאני לא מרגיש אותו בן אדם שהייתי לפני אני נזכר לפעמים בהרגשה שהייתי בעבר וזא לא אותה הרגשה בנוסף אני מאוד עצלן מה שלא הייתי בעבר אני לא נהנה מתחביבים שהיו לי פעם, קושי בקבלת החלטות במיוחד לגבי עבודה,קושי במציאת עבודה,לא נהנה לישמוע מוזיקה ולשיר מה שבעבר הייתי אוהב מאוד בנוסף לא מעניין אותי בנות ולבלות פשוט אין לי את החשק והתלהבות שהיה לי פעם. חשבתי או שצריך להוריד מינון שזה מה שגורם לי למצב הזה או שזה סוג של דיכאון קשה לי לדעת אם זה דיכאון כי אני לא מרגיש עצב למרות זאת לפעמים אני מרגיש תופעות שאני סובל כלומר הרגשה כללית לא נעימה עד שבא לי ליבכות אבל זה לא עצב.
    רציתי לדעת אם זה סוג של דיכאון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הודעה של: אורי

ד''ר אלונה גוברמן
    27/10/2009

שלום. באופן כללי אתה מתאר מצב של יש בו ביטויים דיכאוניים. יחד עם העדר פרטים חשובים (איך אובחנתה בעבר, מאיזה נסיבות הומלץ לך טיפול בריספונד ולמה במינון כזה) מקשים להאריך באופן מעמיק את מצבך. לכן בהתחשב לגילך אני ממליצה מאוד לפנות לפסיכיאטר ולבדוק דרכי הטיפול (כולל שיטות חדשות הקיימות בקליניקות המתקדמות) על מינת לאפשר לך לתפקד ולהענות מהחיים).
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו