דיכאון חריף - בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון חריף - בבקשה עזרה
    דנה
    29/10/2009

אני סטודנטית בת 22 ואני בדיכאון מזה חודשיים אחרי פרידה קשה מחבר שלי. אני עדיין מאוהבת בו בטירוף. הלכתי לפסיכולוג והוא הפנה אותי לפסיכיאטר שנתן לי ציפרלקס 10 מ"ג על מנת להפחית את הדיכאון ( מזה חודש). אני לא מצליחה ללמוד, לעבוד או לעשות כלום. אני רק בוכה ונזכרת בו כל הזמן. כל יום אני אוספת את עצמי ואומרת החיים לא נגמרו ואני צריכה להיות חזקה, אבל אחרי פחות משעה נשברת ונזכרת בכל מה שהיה בינינו. אני לא מצליחה לשכוח אותו למרות שעברתי מקום מגורים ולא אראה אותו עוד. מה יכול לעזור ? כבר ניסיתי להתאבד פעם ואני חושבת על זה הרבה אבל אין לי את האומץ. הציפרלקס לא עוזר. מה אפשר לעשות??? אף אחד לא מבין אותי אפילו הפסיכולוג מתח ביקורת עליי איך אני עדיין מאוהבת במישהו שפגע בי כל כך. הפסיכיאטר אמר לי שהציפרלקס יעזור אבל הוא לא עוזר !!!!!!! בבקשה עזרה אני כבר לא יכולה יותר אני בקושי ישנה בלילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון חריף - בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

דנה
    29/10/2009

שכחתי לציין שהפסיכולוג אמר שיש לי OCD שאני אובססיבית כלפי הבחור הזה וזה גורם לי לדיכאן עמוק !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה כדאי לעשות

הייתי שם
    29/10/2009

את חייבת לקחת את התרופה במשך כמה זמן עד שהיא תשפיע בינתיים תנסי ללכת לים
    התנועה שלו מרגיעה את העיניים, הם זזות כמו בחלימה וזה מאוד מקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להתייאש זה יעבור

שמואל
    31/10/2009

דנה שלום

רק מי שחווה את מה שאת מרגישה כול להבין אותך...ואני מבין אילו..
    קודם כל אל יאוש חוץ מצפרלקס ישנם תחלפים אחרים שיכולים להתאים לך..
    גם אני התחלתי עם צפרלקס וזה לא עזר ...ושינתי את הטפול.
    תתיעצי עם הרופא שלך ותראי מה האפשרויות לשנוי...יש אנשים שציפרלקס פשוט לא מתאים להם.

עצה נוספת זה טיפול קוגנטבי...גם אני לא האמנת שלמחשבות יש כוח ולאחר ניסיון בנושא
    אנ מבין ויודע את כוחה של מחשבה ...אז תנ צ'אנס גם לזה...

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו