מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון חריף - בבקשה עזרהדנה29/10/2009
אני סטודנטית בת 22 ואני בדיכאון מזה חודשיים אחרי פרידה קשה מחבר שלי. אני עדיין מאוהבת בו בטירוף. הלכתי לפסיכולוג והוא הפנה אותי לפסיכיאטר שנתן לי ציפרלקס 10 מ"ג על מנת להפחית את הדיכאון ( מזה חודש). אני לא מצליחה ללמוד, לעבוד או לעשות כלום. אני רק בוכה ונזכרת בו כל הזמן. כל יום אני אוספת את עצמי ואומרת החיים לא נגמרו ואני צריכה להיות חזקה, אבל אחרי פחות משעה נשברת ונזכרת בכל מה שהיה בינינו. אני לא מצליחה לשכוח אותו למרות שעברתי מקום מגורים ולא אראה אותו עוד. מה יכול לעזור ? כבר ניסיתי להתאבד פעם ואני חושבת על זה הרבה אבל אין לי את האומץ. הציפרלקס לא עוזר. מה אפשר לעשות??? אף אחד לא מבין אותי אפילו הפסיכולוג מתח ביקורת עליי איך אני עדיין מאוהבת במישהו שפגע בי כל כך. הפסיכיאטר אמר לי שהציפרלקס יעזור אבל הוא לא עוזר !!!!!!! בבקשה עזרה אני כבר לא יכולה יותר אני בקושי ישנה בלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דנה29/10/2009שכחתי לציין שהפסיכולוג אמר שיש לי OCD שאני אובססיבית כלפי הבחור הזה וזה גורם לי לדיכאן עמוק !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כדאי לעשות
הייתי שם29/10/2009את חייבת לקחת את התרופה במשך כמה זמן עד שהיא תשפיע בינתיים תנסי ללכת לים
התנועה שלו מרגיעה את העיניים, הם זזות כמו בחלימה וזה מאוד מקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להתייאש זה יעבור
שמואל31/10/2009דנה שלום
רק מי שחווה את מה שאת מרגישה כול להבין אותך...ואני מבין אילו..
קודם כל אל יאוש חוץ מצפרלקס ישנם תחלפים אחרים שיכולים להתאים לך..
גם אני התחלתי עם צפרלקס וזה לא עזר ...ושינתי את הטפול.
תתיעצי עם הרופא שלך ותראי מה האפשרויות לשנוי...יש אנשים שציפרלקס פשוט לא מתאים להם.
עצה נוספת זה טיפול קוגנטבי...גם אני לא האמנת שלמחשבות יש כוח ולאחר ניסיון בנושא
אנ מבין ויודע את כוחה של מחשבה ...אז תנ צ'אנס גם לזה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)