מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיליתי שבעלי חולה במאניה דיפרסיהיונית02/11/2009
רק לאחר הנישואין גילה לי בעלי כי הוא חולה במאניה דיפרסיה, מסתבר שבכל אותם חודשים שיצאנו ואף גרנו חודש לפני כן ביחד נעשו מאמצים ענקיים על מנת למנוע ממני לדעת שהוא חולה ורק לאחר החתונה בתום ירח דבש הוא סיפר לי, איך אפשר להתמודד עם מסכת שקרים גדולה כזאת?איך אני יכולה להאמין לו יותר? מה זה אומר על הילדים שיהיו לנו?, יש אפשרות שהוא יתחרפן לי וינסה לפגוע בי ?אני ממש מפחדת? מה צריך לעשות? לא חשבתי שזה מי שאני מתחתנת איתו? מישהו יכול לעזור לי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאניה דיפרסיה
ד''ר אירנה נתנאל02/11/2009יונית שלום,
צר לי מאוד על מה שקרה. יתכן ובעלך מאוד אוהב אותך ופחד שאם יספר עלול לאבד אותך....
אני מצרפת לך כתבה בנושא של מניה דפרסיה:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=8517
באופן כללי, כדאי שתשוחחו בינכם, יתכן וכדאי לפתוח את הנושא מול המשפחה של בעלך כי בעתיד אולי תזדקקי לתמיכתם ועזרתם. אני מאוד ממליצה שתעזרו גם באיש מקצוע, אולי תעשו פגישה משותפת עם הפסיכיאטר המטפל של בעלך שמכיר אותו ואת מצבו. אני יכולה להרגיע אותך, כי כשהמחלה מטופלת ניתן לחיות חיים טובים ואיכותיים. מטופלים רבים שלי שמתמודדים עם המחלה הם אנשים מאוד מוצלחים , הם נשואים, הורים לילדים, עובדים במשרות מאוד מכובדות ומנהלים חיי חברה תקינים. הם מצליחים בחיי הנישואין ואף מגדלים ילדים מוצלחים. התנאי להצלחה הוא מעקב מתמיד ושיתוף פעולה הדוק בין כול הגורמים (משפחה, מטופל עצמו והצוות הטיפולי).
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)

