התקפי חרדה תוך כדי הטיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה תוך כדי הטיפול
    מושון
    05/11/2009

לפני כחודש וחצי בעקבות מספר רב של התקפי חרדה שתקפו אותי בשבוע אחד התחלתי טיפול בציפרלקס 10 מ"ג ביום, עד אתמול הכל היה בסדר תופעות הלוואי חלפו תוך כשבוע ההרגשה השתפרה העצבנות פחתה ונראו גם תוצאות ביחסים עם הסביבה הקרובה ובעבודה.
    אתמול בצהריים משום מקום הגיע התקף חרדה לא הצלחתי להבין מאיפה ורק אחרי תרגילי נשימה הצלחתי להשתלט על זה.
    היום בבוקר אותו הדבר רק שהיום תחושת החרדה נמשכה כשעה וחצי ולוותה בסחרחורות והרגשת חולשה , האם הגיע הזמן להעלות את המינון של הציפרלקס?
    או באופן כללי מה הן המלצותייך.
    לציין כי אני מודע למצבי ולתופעות של התקפי החרדה כמו כן למדתי לזהות אותן ולנסות לעשות תרגילי נשימה לפני שהן מגיעות לשיא ובכך להפחית את עוצמתן. אשמח לקבל תשובה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה תוך כדי הטיפול

הוספת תגובה

• הודעה של: מושון

ד''ר אלונה גוברמן
    07/11/2009

למושון שלום. אני ממליצה שתפנה למטפל שלך. חזרה של הסימפטומים הינה שכיחה ודורשת התאמה של המינון. במקרה שלך מומלץ להעלות במינון של תרופה .
    בנוסף, אני ממליצה על טיפול קוגניטיבי התנהגותי שמאוד יעיל בהפרעות חרדה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו