ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    אני
    05/11/2009

התחלתי להשתמש בציפרלקס 10 מ"ג ליום לפני חודשיים ביגלל בעיה של תלישת שיער. אני לוקחת כדור אחד ליום. אני חושבת שאולי אני עכשיו תולשת קצת פחות. ניסיתי בהתחלה לקחת את הכדור בבוקר אך זה גרם לי ממש להירדם לאחר מספר שעות, לכן בחודש האחרון אני לוקחת את הכדור בערב.
    מאז תחילת הטיפול בציפרלקס אני מרגישה יותר עייפות, אדישות. עושה דברים בכוח כי חייבת.
    זה לא היה לפני תחילת הטיפול בציפרלקס. בעיקר אני מרגישה קפואה. לעיתים מרגישה כאילו חולמת בהקיץ. האם אילו תופעות ידועות לטיפול? האם זה יכול עוד לחלוף בהמשך? אני חייבת לתפקד ולעבוד וזה מאוד מפריעה לי. אני ממש נלחמת כדי להתגבר על התופעות האלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• ציפרלקס

ד''ר אלונה גוברמן
    07/11/2009

שלום. בדרך כלל לוקחים צ'פלקס בבוקר כדי למנוע ערנות יתר מהתרופה. עייפות הינה תופעה שונה שיכולה להיות קשורה לשינה לא טובה או שאת מגיבה קצת אחרת לתרופה. תנסי קודם לקחת בערב. בכל מקרה עדיף לשוחח על זה עם הרופא המטפל.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו