דיכאון וחרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון וחרדות
    serjp
    20/09/2007

אני סובל מזה 6 שנים מדיכאון וחרדה עקב כך שלא מצליח למצוא חברה שתתאים ל"סריטות" שלי. במשך 6 שנים אלה פעמיים כן הצלחתי לצאת מין המצב הזה כשהייתי בעבודות שהסתדרתי שם ובניתי את עצמי , הרגשתי שמח ופול אנרגיה. עד שהייתי מגיע למצב שעלי להתקדם בקריירה וכשהחלפתי עבודה אז הכל הדרדר - שוב חזרו הפחדים , החוסר בהערכה ותשום לב כלפיי. כל זה גורם לי להכנס לדיכאון עמוק ושום דבר שאני עושה לא עוזר(אני פשוט נטו תלוי בסביבה). ניסיתי כדורים שונים, רפואה אלטרנטיוית , כעת אני נמצא בטיפול פסיכולוגי כחודשיים - ללא שיפור.
    אני מרגיש כ"כ עייף מכל המלחמות האלה, הכל מתרסק.
    אני כרגע בעבודה מאד טובה בHITECH שיכולה להוציא אותי לעתיד בהיר , אבל אני מרגיש שעוד מאט אני אכרוס, אני מרגיש טיפוש , לחוץ , עייף , לא ישן בלילות...
    האם יש משהו שיכול להציל אותי?
    קראתי באיזה פורום על שתי תרופות שעזרו להרבה אנשים במצב שלי . התרופות הן - פנוזפאם וליטיום - האם כדאי ללכת לפסיכיאטר ולבקש ממנו מרשם? כל הכדורים שניסיתי לפניכן פשוט היו מחמירים את המצב שלי ברמה בלתי מתוארת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון וחרדות

הוספת תגובה

• דיכאון וחרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    20/09/2007

שלום לך,

צר לי שמצבך פוגע בתפקוד שלך ובהתקדמותך בחייך ובעבודתך. אין לי ספק שאתה צריך להבדק על ידי פסיכיאטר כדי להתאים לך את הטיפול התרופתי. הטיפול הכי יעיל בחרדה ובדיכאון הוא שילוב של הטיפול התרופתי עם פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (פרטנית או קבוצתית).

בברכה,
    אירנה נתנאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו