מה ההבדלים בין סירקדין ל-מלטונין ,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ההבדלים בין סירקדין ל-מלטונין ,
    חיים
    12/11/2009

אני בן 28, סובל ממצב שאני נרדם רק בשעות 3-4 לפנות בוקר ולכן חשבתי על טיפול באחת מאלו המקום תרופות שינה שניסיתי אבל קמתי איתם יותר מאוחר ,עייף, וקשה לי לתפקד בעבודה.

בכל מקרה מה ההבדלים בניהם ומה מומלץ ליטול על פי מה שתיארתי ועל מנת להחזיר את השעון הביולוגי של השינה למצב קודם של שינה בסביבות 10 עד 11 בלילה ויקיצה בשעות 6-7 בבוקר.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבדלים בין סירקדין למלטונין

ד''ר אירנה נתנאל
    12/11/2009

חיים שלום,

אין שום הבדל, זו אותה התרופה. מלטונין זה שם גינרי וסירקדין זה מלטונין שמיוצר על ידי חברת תרופות "טבע".
    אני מאוד ממליצה על טיפול CBT בהפרעות שינה. זהו טיפול קצר, ממוקד ומאוד מוצלח.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות שינה

אורח
    13/11/2009

האם תוכלי לגלות כיצד בטיפול לא תרופתי מתגברים על הפרעות שינה. אני מגרש באופן כפייתי את קורי השינה ופוחד להרדם. האם ניתן להסתפק רק בסי בי טי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות שינה

ד''ר אירנה נתנאל
    15/11/2009

לפי CBT מטפלים בהפרעות שינה ללא תרופות שינה. הטיפול מורכב, מאוד אינדיבידואלי ולכן קשה לתאר מה עושים דרך הפורום. הטיפים הם מאוד קונקרטיים ואישיים לכן, כדי לכוון אותך אני צריכה להביו היטב את התמונה של הפרעת השינ שלך. באופן עקרוני, עובדים על שינוי התנהגויות והנחות אישיות, לומדים טכניקות הרפיה, לומדים לא להלחם בשינה, לומדים לווסת את מעגל השינה, לומדים לשנות הרגלים, התניות ועוד........

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו