תרופות שלא עוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות שלא עוזרות
    דלית
    14/11/2009

לפני כשנה נטלתי במשך מס' חודשים ציפרלקס (אני סובלת מעצבנות והתפרציות וחוסר סבלנות ולא מדוכאת) התרופה עזרה לנפש אך היתה תופעת לוואי של שיעול עד כדי חנק שכבר לא יכולתי להמשיך לקחת את הכדורים .הפסיכיאטרית החליפה לאיקסל שלא עזר בכלל.
    לאחר היא החליפה לויאפקס XR שגם לא עזר (וגם היתה התופעה של שיעול נוראי)
    לפני חודש היא נתנה לי רסיטל ואני לא כל כך מרגישה הטבה
    מה עושים? היתכן שכבר התרופה הרביעיתלא מתאימה? אולי כבר עדיף לקחת את הציפרלקס עם כדור נגד השיעול?
    אודה על המלצה מהירה
    תודה דלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות שלא עוזרות

הוספת תגובה

• למה תרופות ?

דנה
    17/11/2009

למה לא להעזר בשפע האפשרויות האחרות שידוע לכולם שעוזרות לאורך זמן וללא תופעות לואי, כמו:
    א. שינוי תזונה
    ב. מדיטציה ויוגה
    ג. נשימות
    ד. ביו-פידבק
    ה. פעילות גופנית
    ו. הבנה למה את עצבנית לבד או בסיוע איש מקצוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר ומחכה לתשובה

דלית
    17/11/2009

התרופות הן לאחר המלצה של פסיכיאטר ושיחות איתה .
    שנים הייתי עצבנית מאד הייתי בשיחות בתקופות שונות בחיי אך לא הועיל.
    לפני שנה הגעתי למצב גרוע ובעזרת הרופאה ,השיחות והתרופות המצב היום הרבה יותר טוב אך עדיין לא יכולה להיות ללא טיפול תרופתי (אני מתעמלת באופן קבוע,עובדת ומנהלת חיים תקינים) אבל כנראה שאני עדיין לא מספיק חזקה להסתדר לגמרי לבד??
    כרגע נאמר לי לעשות הפסקה של שבועיים להיות בלי תרופות ושתופעת הלוואי תחלוף ואז תחפש תרופה אחרת
    אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות שלא עוזרות

ד''ר אירנה נתנאל
    18/11/2009

דלית שלום,

הדרך היעלה ביותר להתמודד עם עצבנות, התפרציות וחוסר סבלנות הינה שילוב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית0 קוגניטיבית (CBT) בשילוב עם ביופידבק. CBT הינו טיפול קצר וממוקד ובמהלכו תלמדי כלים ומיומנויות של שליטה בעצבנות, התפרציות וחוסר סבלנות בהווה וגם לטווך הארוך. אל תתיאשי, תמשיכי יחד עם הרופאה שלך לנסות ולמצוא לך את התרופה המתאימה.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו