תת תעסוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת תעסוקה
    א
    19/11/2009

שלום.
    אני בחור בשנות השלושים לחיי.לא עובד כשנתיים כלל.בעל עבר תעסוקתי לא יציב.עבדתי בעבר בעבודות שאינן התאימו לי.בשתיים מהן שקעתי בדכאון מז'ורי וחרדות.בדיעבד אחרי שקראתי בנושא הבנתי שמדובר בדכאון מסוג זה.כיום אני לא בדכאון אבל גם לא עובד.אני בחרדה מלהיכנס לעבודה שתביא אותי למצב הזה שוב.
    אשמח לתגובה בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת תעסוקה

הוספת תגובה

• הודעה של: א

ד''ר אלונה גוברמן
    21/11/2009

שלום. מאוד קשה לאבחן דרך הפורום. אני ממליצה לפנות להתייעצות פסיכיאטרית או לפסיכולוג..
    בנוסף ,אני מאוד ממליצה על טיפול קוגניטיבי התנהגותי קצר וממוקד. במהלך הטיפול תרכש מיומנויות לאזן מחשבות ובעקבות זה הרגשתך תשתפר.
    תרגיש טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

א
    23/11/2009

תודה על התגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: א

ד''ר אלונה גוברמן
    26/11/2009

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו