מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רצון עז למותרצון למות24/09/2007
רוצה למות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תכלית לחיים
בת אל27/07/2011אני לא מוצאת תכלית לחיים מגיל קטן הייתי מהרהרת על החיים שלי למה לי לחיות למה הביאו אותי לחיים הרי לא בקשתי אותם אז..למה? אני מרגישה כלוןאה בתוך גוף ונאצלת לחיות" מידי תחיים האלו. אני חושבת הרבה על איך אני יכולה יכולה להתאבד בלי לחוש כאב. אני תמיד מוצאת אותי במחשבות כבדות אני בת 24 ואני מרגשיה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרגישה שכל יום זה היום האחרון ש
בת אל27/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמוות עדיף מהחיים!!!!
אושרית09/10/2011יש אנשים שטוב להם אני כ"כ מקנאה בהם לו רק יכולתי למות לשכוח מהכל!!!!!!!!! אין רצון אין יכולת אין כלום.הלואי והי לי אומץ ויכולת להרוג עצמי בלי כאב ויסורין לאחר מכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני רוצה למות החיים שלי רעים
חן07/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה למות
ד''ר אירנה נתנאל24/09/2007שלום לך,
צר לי על הרגשתך, אשמח מאוד אם תרחיבי ותשתפי אותנו במה את מרגישה, מה הסיבה להרגשתך.
נשמח לעזור כמיטב יכולתינו
בברכה
אירנה נתנאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון קליני-להכיר בחורה במצבי
גילעד02/10/2007קוראים לי גילעד,בן 27, ואני סובל מדיכאון קליני..הייתי מאד רוצה להכיר מישהי במצב שלי,שתוכל להזדהות ולהבין אותי..עם הזמן התחלתי להבין שכנראה רק ככה אוכל לתקשר עם בת זוג במקום לתרץ ולהסביר את עצמי כל הזמן..הלוואי והיתה דרך יותר אינטימית להכיר מישהי כזו אבל כרגע איני יכול לחשוב על אחת..אשמח אם יצרו איתי קשר (אפילו אם רק למטרת שיחה..)..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה אותך
חייבת עזרה!06/09/2011אמנם אני חושבת שיש לי מאניה דיפרסיה ולא דיכאון קליני אבל זה לא פחות קשה (זה יותר קשה אפילו) בקרוב יש לי פגישה עם הפסיכיאטר ואתחיל לקחת כדורים..
למרות שהיה לי חבר נפרדנו וסיפרתי לו על מה שאני חושבת שיש לי ושבחיים לא אמצא מישהו שלא יראה אותי בתור בן אדם "חולה" ושאני מעדיפה להשאר כבר לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה לליבך.....
אלמונית03/06/2010היי גלעד,
אני בחורה בת 27...אמורה כבר להיות אישה אך מרגישה ילדה...שתקועה איפשהו עמוק בפנים.
אמנם לא אוכל להיות לך לבת זוג(כי בן זוג כבר יש לי) אך גם אני נמצאת באותה הסירה, אני בדכאון כבר תקופה לא מעטה, ואף אחד לא יודע מזה, אפילו חבר שלי שישן איתי כל לילה, אני לא יודעת מה לעשות, ואיך לצאת מזה..אשמח להקשיב לך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)