ציפרלקס ותרופות נוספות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס ותרופות נוספות
    ד"ר קופר
    27/11/2009

שלום, אני לוקחת 50 מ"ג אלטרוקסין 5 פעמים בשבוע בגלל היפותירואידיזם והבלוטה שלי מאוזנת. לאחרונה הלכתי לפיסיכאטר ובגלל MDE הוא המליץ לי על ציפרלקס. לאחרונה היתה לי דלקת בוגינה (DIV) והרופאה נתנה לי לקחת דלצין, כמו גם פלוקנוזול, היא גם חוששת שחסר לי אסטרוגן, אז אני צריכה למרוח בתוך הנרתיק. האם אני יכולה להתחיל לקחת ציפרלקס כשאני בזמן טיפול זה?

בנוסף, קראתי שישנה תופעת לוואי של השמנה לציפרלקס וזה מאד מטריד אותי. באם אשמור על תזונה מאוזנת ואוכל כהרגלי, ולא אכנע לתיאבון המוגבר שהבנתי שהתרופה מעוררת, האם עדין יש חשש שאעלה במשקל?

תודה, שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס ותרופות נוספות

הוספת תגובה

• הודעה של: ד

ד''ר אלונה גוברמן
    28/11/2009

שלום. קודם כל השפעה של ציפרלקס מורגשת תוך שבוע עד שבועיים בממוצע. הטבה מלאה תיתכן תוך 4 עד 6 שבועות .
    תופעות לוואי אפשריות כוללות: בחילה, יובש בפה, קשיי שינה, עייפות, הזעה מרובה וקשיים בתפקוד המיני. תופעות אלו הן בדרך-כלל קלות וחולפות בהמשך השימוש.
    התאמה תרופות נוגדי דיכאון מאוד אינדיבידואלי. ציפרלקס הכי פחות גורמות לשינויים במשקל .
    מותר לקחת ציפרלקס ולהשתמש בפלוקונזול ודלצין.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו