חרדה ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ודיכאון
    מירי
    29/11/2009

שלום אני בת50 מטופלת כבר למעלה מ 10 שנים בהצלחה בכדורים להתקפי חרדה לפני 5 חודשים אמי נפטרה,לאחר תקופה ארכה בביה"ח, פוטרתי ממקום עבודה. מאז אני שוב חוזרת לתקופה הלא טובה. נוסף להתקפי חרדה , יש לי דיכאון , אין לי תיאובן, רוצה רק לישון אין לי חשק לעשות כלום, עצובה ועצובה כל היום. בעבודה מכריחה עצמי להגיע ורוצה כבר שייגמר היום, לא פעם הרגשתי התקפי חרדה ויצאתי, מקום חדש פוחדת להפסיד המקום. הפיסיכאטר נתן לי כדור חדש לפני חודש התחלתי לקחת אותו - סרטרלין. האם עדיין מוקדם להרגיש טוב.......... האמת שיחה אצלו זה המון כסף......... חשבתי אולי תוכלו לייעץ לי. בגדול אין לי סיבה שאהיה בדכאון, יש לי ילדים נפלאים, נכד בן זוג אוהב ותומך בתקופה הקשה הזאת שלי. יש לי עבודה. אז מה לעאזאל קורה לי......... נמאס לי...........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ודיכאון

הוספת תגובה

• הי מירי

טלי בר
    30/11/2009

אני לא מגיעה מתחום הפסיכיאטריה, כך שלא אוכל לענות על לגבי אותה תרופה.
    אני מגיעה מהתום של הרפואה הסינית, וכמו שזה נשמע למראית עין, יכול להיות שהחרדה והדיכאון מגיעים יותר מהגוף.

כמובן שקשה לאבחן בפורום, אך
    האם פעילות גופנית עוזרת? ממליצה לך לנסות תנועה מתונה, אפילו אן אין לך חשק :)
    זה נשמע שיש שם משהו תקוע, שצריך להניע אותו.

את אומרת שאין לך תאבון, האם את אוכלת כמו שצריך?
    זה גם משהו שיכול לעזור, אוכל שקל לעכל - כמו מרקים, וביכלל, אוכל מבושל יכול להרים את רמת האנרגיה בגוף ולחזק אותך.

והכי חשוב,
    תני לעצמך קרדיט, עברת תקופה קשה, וגם עכשיו את עוברת תקופה לא קלה בכלל.
    אבל יש שם עדין משהו חזק, שבועט, שרוצה לצאת החוצה מהמצב הזה - אני צודקת?
    אין סיבה שלא תצליחי

אשמח לשמוע עוד
    תקפידי לאכול
    ותקפידי לצעוד (או משהו אחר)
    ותחיכי (אפילו שזה קשה)
    את תמצאי את הדרך לצאת מזה

בי בנתיים
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו