רק לדעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק לדעת
    איתי
    02/12/2009

שלום
    רציתי רק לדעת אם 225 מ"ג ואנלה מסתדר טוב עם 40 מ"ג פלוטין.
    חשוב לי לדעת. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק לדעת

הוספת תגובה

• הודעה של: איתי

ד''ר אלונה גוברמן
    05/12/2009

שלום. שילוב של תרופות הגורמות לעלייה בפעילות הסרוטונרגית בגוף מגביר את הסיכון לתסמונת סרוטונין (serotonin syndrome), תופעת לוואי נדירה אך מסוכנת, שסימניה: ריגוש יתר, אטקסיה, קצב לב מהיר, יתר לחץ דם, שינויים קיצוניים במצב הרוח, עצבנות, כאבי בטן, קוצר נשימה, איבוד הכרה. מומלץ להימנע משילוב זה עד כמה שניתן. תפנה למטפל שלך
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ונלה ופלוטין

איתי
    06/12/2009

היי זה שוב איתי .
    שאלתי לגבי 225 מ"ג ונלה ו 40 מ"ג פלוטין. שכחתי לציין שאני נוטל זאת במשך שנה וחודשיים. עד היום לא היו לי תופעות לוואי. לא עצבנות, לא רגישות. יש לי בעיקר רק סחרחורות מידי פעם, לא תמיד. אבל אם יותר משנה לקחתי ולא היו תופעות לוואי. האם להמשיך עדין. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: איתי

ד''ר אלונה גוברמן
    09/12/2009

לאיתי שלום. אני ממליצה להיות במעקב אצל מטפל שלך.
    תרגיש טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו