מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רק לדעתאיתי02/12/2009
שלום
רציתי רק לדעת אם 225 מ"ג ואנלה מסתדר טוב עם 40 מ"ג פלוטין.
חשוב לי לדעת. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: איתי
ד''ר אלונה גוברמן05/12/2009שלום. שילוב של תרופות הגורמות לעלייה בפעילות הסרוטונרגית בגוף מגביר את הסיכון לתסמונת סרוטונין (serotonin syndrome), תופעת לוואי נדירה אך מסוכנת, שסימניה: ריגוש יתר, אטקסיה, קצב לב מהיר, יתר לחץ דם, שינויים קיצוניים במצב הרוח, עצבנות, כאבי בטן, קוצר נשימה, איבוד הכרה. מומלץ להימנע משילוב זה עד כמה שניתן. תפנה למטפל שלך
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהונלה ופלוטין
איתי06/12/2009היי זה שוב איתי .
שאלתי לגבי 225 מ"ג ונלה ו 40 מ"ג פלוטין. שכחתי לציין שאני נוטל זאת במשך שנה וחודשיים. עד היום לא היו לי תופעות לוואי. לא עצבנות, לא רגישות. יש לי בעיקר רק סחרחורות מידי פעם, לא תמיד. אבל אם יותר משנה לקחתי ולא היו תופעות לוואי. האם להמשיך עדין. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: איתי
ד''ר אלונה גוברמן09/12/2009לאיתי שלום. אני ממליצה להיות במעקב אצל מטפל שלך.
תרגיש טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)