מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוגדי דיכאון והשמנה-שאלה חשובה!!דליה25/09/2007
האם ישנם נוגדי דיכאון מקבוצת ה SSRI שאינם גורמים להשמנה ב 100% ??
אם לא, האם ישנם כדורים כאלו מקבוצה אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדי דיכאון והשמנה
ד''ר אירנה נתנאל26/09/2007דליה שלום,
ברוב המקרים ציפראלקס לא גורם להשמנה. שינויים במשקל (עליה או ירידה) עלולים להיות עקב שינויים בתיאבון.
תודה על פנייתך לפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ו...
דליה26/09/2007אני יודעת שזו הדיעה הרוווחת בקרב רופאים ופסיכיאטרים כיום. אך השורה התחתונה היא שאנשים רבים אינם משנים את הרגלי האכילה ועדיין מעלים במשקל. לפני מספר שנים נטלתי ציפרמיל ועליתי 7 קילו שרק בימים אלו אני מצליחה סוף סוף להפטר מהם. אני חייבת לאמר שאני מנהלת אורח חיים בריא ודיאטה בריאה עוד יותר.
בפורומים רבים ברחבי העולם מדווחים משתמשים רבים דווקא כן על השמנה מהכדורים גם ללא שינוי בדיאטה או בפעילות הגופנית.
לפי דעתי (וזו רק דעתי...) הנושא עדיין לא נבדק סופית ולכן ניתנות תשובות דומות לשלך ע"י מטפלים רבים. דיכאון מלווה פעמים רבות עם תחושת ביטחון עצמי נמוך, וזה לא סוד שמשקל תורם (או מזיק) לביטחון העצמי.
אני כרגע במצב המייב תרופה כלשהי נגד דיכאון, אשמח אם תחקרי את הנושא שוב.
אם זה בסדר, כמובן!
תודה רבה
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)